ParildayanYildiz 2prensesannesiiii çok çok amin Rabbım bekleyen herkesin yüzünü güldürsün beklemek nedir çok iyi biliyorum kuzum
melisaugtr 2prensesannesiiii işte ne bileyim kuzum ya kafam çok karışık. Napalım hayırlısı artık 🤷🏼♀️
2prensesannesiiii melisaugtr sende bel kasık ağrısı varmı şiddetli varsa gebelik olabilir çünkü bende nefes kasen bel ağrısı bazen kasık ağrısı yürüyemiyorum
cemreee__ ParildayanYildiz yok kuzum bugun adet günüm henüz olmadım pazartesi aynı bu testten yapmıştım negatifti bidaha da yapmafım bi kaç gün bekliyim bakalım diyorum ya umutlanmak istemçyorum 🥺
Ffnur ParildayanYildiz hayırlı olsn cnm minik civciv geliyor demek saglikcakla alirsnz ins kucaginiza ☺️
ParildayanYildiz Ffnur teşekkür ederim kuzum benim inşaAllah 🥰🥰 sen naptin canım ne durumdasın senden de güzel haber bekliyorum😍😍
2prensesannesiiii Nznks kuzum test yaptım pozitif kan değerime cuma bakacağım yarın tekrar idrar testi yapacağım koyulaştı mı diye o da eşim cuma gideriz kan vermeye diye tutturdu çatlıcam ya😢