2prensesannesiiii Berika8 3 günde ooo maşallah 🧿 sağlıcakla artsın pazar 5.9 du benimde bu civardadır 🙏🏻
2prensesannesiiii Hafza sağlıksızdı bebekler biri kimyasal zaten vücudu gebeliğe hazırlama diğeri normal gebelik 2 aylık kalbi durdu bebek sağlıksızdı sağlıklı sağlıksız sperm yumurta varmış çekiliş yaptığınızı düşünün dedi doktorum şansınıza ne gelirse🤷🏻♀️
2prensesannesiiii Hafza amin inşallah canım bugün bütün gün kasık ağrım batma oldu şiddetli yürüyemedim iğne batırıyorlar sanki cimcik atıyor biri sanki🥰
melisaugtr 2prensesannesiiii ayy canım benim bak gözükmüş çok sevindim gerçekten 🥰 inşallah sağlıkla devam eder🙏🏼
Semadml 2prensesannesiiii maşallah çizgin gayet belirgin :) allah sağlıkla kavuştursun bende bugün doktora gittim pik görmediğimi söyledim klomen artı iğne verdi :/ inşallah bu ay benimde olur dua et hamiş :)
2prensesannesiiii melisaugtr yarın erkenci test yapabilirsin tarihlerimiz aynıydı sanki benimde 3 günüm var
aylin1629 Kızlar benim bu ay gebelik olmadı adet oldum bugün 3. Gün ama bitti gibi kahverengi akıntı gibi geliyor sol bacağıma vuran bel ağrım ve sol kasık ağrısı var. Daha önce böyle olan var mı yaa ilk defa böyle oluyor🥺
merveiyd aylin1629 merhabalar, benim de devamlı düzenli olurdu reglim. Pazartesi oldu, iki gün deva etti, dün geceden beri peçeteye dahi kan gelmiyor, sizin de mi öyle
2prensesannesiiii melisaugtr allahım sıvı sabun kokuyor evin içi burnuma burnuma sası sası kokuyor kocama şurdan geçince sabunluk kokuyor mu dedim yok kokmuyor dedi🤷🏻♀️🤭😳
Ffnur ParildayanYildiz hayırlı olsn cnm minik civciv geliyor demek saglikcakla alirsnz ins kucaginiza ☺️