2prensesannesiiii Semadml yok hiç belirtim olmadı kasık ağrım dışında batma falan oldu sol tarafta şimdi daha bugün şeffaf akıntım oldu🥰
2prensesannesiiii ParildayanYildiz aynen 😂😂😂 beğendiremiyorum ama yaparken beğenmiyor yaptıktan sonra parlıyor ayna gibi olmuş ha falan diyor haticeye değil neticeye bakacaksın diyesim geliyor😁🤣🤣🤣🤣🤦🏻♀️
ParildayanYildiz 2prensesannesiiii bugün ve yarın test yapmicam kuzum çok silikti zaten şuan olmaz ama ben gün aşırı degerlendiricem her ihtimale karşı
ParildayanYildiz 2prensesannesiiii aynen bu aydan kendimce umudum yok ama sizin güzel haberlerinizi bekliyorum🥰🌸
summer8 Kızlar geç yumurtluyo olabilirsiniz benim 15 haziran ve hala yumurtam büyümedi cuma bi daha gitcem. Aylardır testte çıkmıyo diyodum son hafta ise ilişkimiz olmuyordu bakalım inş bu ay
summer8 summer8 doktor geç yumurtluyosun demek ki dedi. Büyümesini takip etcez büyümeyip öyle de kalabilir tabi. Vitamin verdi bi de
ParildayanYildiz summer8 normalde 3 ay takip etmiştim hep adetimin 17.gunuydu ama bu ay farklı olcak galiba dediğin gibi canım
ParildayanYildiz 2prensesannesiiii o yumurtlama gününü değerlendirdin ya ondan dolayı da olabilir kuzum belli olmuyo ki güzel düşün güzel olsun
2prensesannesiiii ParildayanYildiz oturmuyorum şuan perde asmaca inerken zıplayıp inmece tarzan gibiyim rahat durmuyorum 😂😂 sperm ve yumurta bana ‘🙄’ şu bakışı atıp bi rahat dur tutunalım da diyordur kesin bende tarzancılık oynayım🤭🤣😂😁
ParildayanYildiz 2prensesannesiiii kız dikkat et yinede sen ne olur ne olmaz valla birazda prensescilik oyna😃😃