Semadml 2prensesannesiiii ikinci peki normal günden kaç gün sonra oldu peki bende takip edeyim ona göre
2prensesannesiiii Semadml baktım şimdi bende bu testi 28 inde yapmışım 30 undada randevum vardı 15 cm dedi doktorum en sonki testten 2 gün arayla yapmışım canım 🙏🏻
2prensesannesiiii ParildayanYildiz kendi evime değil yanlış anlama kaynanama yardım kapıları sildim hesini cifle kollarım tutmuyor🥲
2prensesannesiiii ParildayanYildiz bu arada bugün şeffaf uzayan akıntım geldi çatlamamı acaba sabah geldi dünde değerlendirdik
ParildayanYildiz 2prensesannesiiii ayy üzüldüm ya ama iyi yapmışsın canım birde yaşı fln da varsa kendi çok yapamaz da
2prensesannesiiii ParildayanYildiz bize taş çıkarır kız sosyetik bakımlı kadın gezmeyi sever 🥰😂 düğünümde benim arkadaşlar o barbie bebek gibi olan senin kaynanan mı dediler🤪 hahahah
2prensesannesiiii ParildayanYildiz yok ya 50 yaşında kadın kendi camları sildi ben kapıları dolapları bildiğin dip bucak toz aldım😂
2prensesannesiiii Semadml yok hiç belirtim olmadı kasık ağrım dışında batma falan oldu sol tarafta şimdi daha bugün şeffaf akıntım oldu🥰
2prensesannesiiii ParildayanYildiz aynen 😂😂😂 beğendiremiyorum ama yaparken beğenmiyor yaptıktan sonra parlıyor ayna gibi olmuş ha falan diyor haticeye değil neticeye bakacaksın diyesim geliyor😁🤣🤣🤣🤣🤦🏻♀️