ParildayanYildiz 2prensesannesiiii çok iş yaptığın için oldu bence ya parol içebilirsin ondan sıkıntı olmaz canım
ParildayanYildiz 2prensesannesiiii kız dikkat et yinede sen ne olur ne olmaz valla birazda prensescilik oyna😃😃
ParildayanYildiz 2prensesannesiiii kötüye yorma ama kendine de dikkat et canım her an hamile kalacak kafasında oluyorum ben denediğim zamanlar ya annelik ruhumda varda nasip olmuyo o ayrı 😃😃
ParildayanYildiz 2prensesannesiiii yinede çok hoplayıp zıplama😃 ay burda ben telaş yaptım kız örnek bir balık burcu seni bile dert edindim kendime😃😃
ParildayanYildiz 2prensesannesiiii Aminn kuzum işin şakası tabiki bir an önce kavuşalım bu heyecanlı bekleyiş kendini güzel günlere bıraksın artık 🤲🥰
2prensesannesiiii ParildayanYildiz hassasiyetinize bayılıyorum zaten😂 tamam canım o zıplayıp inmem son oldu aldım nasibimi😂
2prensesannesiiii ParildayanYildiz amiiiiinnnnn gebelik takibimizi yapalım bi sonraki aşamada inşallah beraber🥰🙏🏻💫
Gamzedefnem https://www.hizliresim.com/gw5rdrx adete 8 günüm vardı sizce doğru müdür bu gördüğüm. 4 kaset test yaptım hespinde silik bir çizgi vardı dayanamadım gittim erken gebelik testi aldım ve sonuç bu
2prensesannesiiii Gamzedefnem anaaam kız gebesin kan ver ❤️❤️❤️💫 oh bi pozitif haber aldık inşallah sağlıklıdır🙏🏻
ParildayanYildiz Gamzedefnem yaa MaşaAllah hamilesin canımm 🥰😍 hemen kan ver sağlıkla ilerlesin inşaAllah 🤲🌸
Hafza Benimde rajimde batma ve kremsi akıntım var yumurtlamadan sonra hafif kremsi skıntım başkadı sende böyle belirti oldumu Gamzedefnem
Gamzedefnem 2prensesannesiiii çok sağol canım rabbim sizlerede göstersin hala inanamıyorum inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler korkuyorum kan vermeye ilerlemesse diye biraz daha bekliycem ama kan için 🤗
ParildayanYildiz 2prensesannesiiii yaa evet çok sevindim darısı bizlere hepimiz bu mutluluğu birbirimize mujdeleyelim inşaAllah 🤲😍
2prensesannesiiii ParildayanYildiz bende siftahı pozitifle açtık elhamdulillah 🥰🙏🏻😂 ardı arkası kesilmez inşallah 🙏🏻 ❤️🙏🏻
Gamzedefnem ParildayanYildiz rabbim sizlere de göstersin canım ama en önemlisi de sağlıklı bir şekilde ilerlemesi inşallah sevinclerimizde sonuna kadar olur 🤲🤗