Tekraranne Bat 15 benimde geçen ay 10 gün kadar brokoli kürü yaptım şimdi de bal tarçın çörek otu yapıp yiyorum eşimde arısütü probolis tableti kullanıyor l arginin kullanıyor 2 senedir bekliyoruz bakalım bu ay son olur
2prensesannesiiii Tekraranne ayy inşallah bu ay son bekleyin olsun artık bebişinin dünyaya gelişini beklersin inşallah dört gözle 🙏🏻🥰🤗
2prensesannesiiii Gamzedefnem 🙏🏻 Bekle tabi böyle günler daha güzel geçiyor Pozitifleri görelim inşallah 🙏🏻 🥰
Gamzedefnem 2prensesannesiiii Ay inşallah bu ay denesek mi denemesek mi derken denedik ama ovulasyon hiç yapmadım bu ay kafamıza göre değerlendiriyoruz bakalım tutar inşallah
Gamzedefnem 2prensesannesiiii Ben daha önce ovulasyon kullandım hep erken yumurtlama oluyordu bı gectigimiz ay 14. Gün oldu inşallah bu ayda öyle olur erken olduysa yumurtlama kaçırmışta olabiliriz
aylin1629 Benimde 10 haziran kızlar burda sizinle birlikte bende bekleyeyim inşallah babalar gününe bir sürpriz yaparız🙏💖
2prensesannesiiii Gamzedefnem adet bittiği gün 2 gün üst üste ilişki oldu 3 gün boş geçen gecede ilişki oldu bu gece olmaz büyük ihtimalle bugün annemle ilgilendim aşırı yoruldum kaçarım ölü balık gibi uyurum heralde😂😂😂 zaten sağlıklısı bi dolu bi boş hayırlısı olsun inşallah benim adetim 20 si bitti🙏🏻
Gamzedefnem 2prensesannesiiii üst üste yapipita kendinde eziyet etme zaten kendini ne zaman hazır hissedersen öyle yap. Benimde 17 sinde bitti sadece hamileliğin yüksek olacağı günlerde ilişki yaşıyoruz
2prensesannesiiii Gamzedefnem biz 8 aylık evliyiz 😂 günde 1 de olabiliyor ve dün kaçamadım bebek olsun diye ilişki olmuyor ki keşke öyle olsa arzu istekten 😂🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ En azında sperm birikir olgunlaşır her gün olmayınca neyse bakalım ne olacak bu ay 🌝
Gamzedefnem 2prensesannesiiii çok yenisiniz o zaman normaldir canım biz de 7 yıllık evliyiz birde kızım var 5 yaşında ona kardeş için uğraşıyoruz 😂
2prensesannesiiii Gamzedefnem yaaaaaa maşallah 🧿 nice 7 yıllarınız olsun inşallah 🙏🏻 Prensese de en kısa zamanda kardeş gelir inşallah 🙏🏻 🥰
aylin1629 Gamzedefnem benimde 3 buçuk yaşında oğlum var birde kızım olsun istiyorum 1 yıldır korunmuyoruz ama 🤷♀️
2prensesannesiiii melisaugtr canım hoşgeldin yine heyecanlı bekleyişlere merhaba 🧿🥰 bu ay sağlıklı gebeliklerle dolu bi ay olsun inşallah hadi bismillah 🙏🏻💫
2prensesannesiiii melisaugtr hı günün değişmişti🥰 benimde 16 sina attı tekrar yumurtlama gördüm diye🥰