melisaugtr 2prensesannesiiii başvuru postu açılıyor isim soyisim il atıyorsun değerlendirmeye alıyorlar canım şuan post aktif değil diye biliyorum
2prensesannesiiii melisaugtr hı anladımm aday olmak gibi iyi valla canım hayırlı olsun sayın adminimiiz😁🥰🙏🏻
2prensesannesiiii Ffnur hoşgeldin 🥰 inşallah beklediğimize değecek bi ay olur ✅ ne zamandır deniyorsun canım🥰
Ffnur 2prensesannesiiii hosbulduk canm☺️ben ocak da kürtaj oldum 3ay yasakladi doktor smdi bakalim nasipse olur ins tekrardan
aylin1629 Gamzedefnem benimde 3 buçuk yaşında oğlum var birde kızım olsun istiyorum 1 yıldır korunmuyoruz ama 🤷♀️
2prensesannesiiii Ffnur yaaa çok geçmiş olsun bende 25 nisan kürtaj oldum kalbi durdu ama yasak koyulmadı kürtaj oldum 13 gün ilişki olmadı sonra korumasız ilişki yaşadık kürtajın 21. Günüde adet oldum şimdi yumurtlamadayım takvim uygulası öyle gösteriyor🥰
Ffnur 2prensesannesiiii sanada gecmis olsun canim benmkininde kalp atisi yoktu oyuzden kurtajla aldilr ins bu ay güzel haberler aliriz birbirimize dua edelim 😊
2prensesannesiiii Ffnur inşallah bu ay mucizemiz sağlıcakla gelir bulur bizleri canım sağlıklı pozitifler olsun inşallah ✅💫🙏🏻
2prensesannesiiii Denizz4 allahım ilk heyecan 🥰🙏🏻 İnşallah ilk denemende sağlıklı gebeliğin olur canım benim 🥰🧚♀️ Regl tarihimiz aynı gün canım 🥰💫