2prensesannesiiii Bat 12 haziran gecikmem olabilir yumurtlama zamanıııı gelin beraber bekleyelim 🙏🏻💫🥰
2prensesannesiiii 2prensesannesiiii herkes martı mı bekliyor kızlar yokmu benim gibi hazirani bekleyen🥰💫🧚♀️
cemreee__ 2prensesannesiiii 15 haziran bat hala adetliyim ama 10. Günü bugun bitecek artık bugun , şuracıkta bekliyim bende 🤗❤️
yasemin9222 2prensesannesiiii benim 6 haziran canım bakalim inslh kavuşuruz bebislere dün asilama oldum nasip kısmet
2prensesannesiiii yasemin9222 ayy inşallah tutar canım 💫🧚♀️🥰🙏🏻 Bende 25 nisan kürtaj oldum kürtajın 21. Günü adet oldum bittim yumurtlamaya girdim tam bugün kısmet hayırlısı olsun🥰 inşallah çok bekletmez bizleri🥰💫🙏🏻
yasemin9222 2prensesannesiiii aaa oylemi niye kurtaj oldun. inslh canım sağlıcakla kavuşuruz bebislere 😇🥰
Sebolele 2prensesannesiiii merhaba canım bende senin gibi 18 nisanda kürtaj oldum doktor beklemene gerek yok dedi adet olduktan sonra yumurtlama günlerini gün aşırı şekilde değerlendirdik inş bir daha olumsuzluk yaşamadan aynı duyguları hissederiz 🙏🏻
Solanahtar21 2prensesannesiiii Bende 17 nisanda düşük yaptım. Bat 17 mayıs kahverengi lekelenme ve kasığımda ağrı var umarım hamileyimdir.
2prensesannesiiii yasemin9222 🙏🏻🥰 hadi bakalım sendeyiz inşallah güzel haberler alırsın senin günün daha yakın🥰💫🧚♀️
2prensesannesiiii Gulcingezer canımsın🥰❤️💫tabi ama bugün girdim daha yumurtlamaya şuan telefon uygulamasında olan adet takvimi proğramlarından bakarak takip edeceğim yumurtlamayı ilerleyen zamanda ovülasyon testiyle inşallah uğraştırmaz beni 🥰💫
Gulcingezer 2prensesannesiiii sen bir dolu bir bos devam et zten kacirmazsn canim ins hakkinda hayirlisi olur bakalm ins 🙏🏻🥰
2prensesannesiiii cemreee__ ay canım benim hoşgeldin 🥰 yine birlikte bekleyeceğiz sil baştan pozitif bi ay olsun bizim için🥰❤️
cemreee__ 2prensesannesiiii hoşbuldum kuzum inşallah güzel bi ay olsun bizim için herşey yolunda gitsin inşallah 🥰🥰🥰🥰
2prensesannesiiii Gamzedefnem 🙏🏻 Bekle tabi böyle günler daha güzel geçiyor Pozitifleri görelim inşallah 🙏🏻 🥰