2prensesannesiiii Sebolele aynen öyle diyorlar inşallah bizde şanslı çıkarız da hemen oldu diyenlerden oluruz🥰🙏🏻
2prensesannesiiii Afifeelif ama galiba benim yumurtam güzel büyümedi bu ay boş geçebilir öyle hissediyorum
2prensesannesiiii Merve2359 ben ne dediğinizi anlamıyorum ama telefondan flo uygulamasını indirin adetinizi ve yumurtlamanızı düzenli kullanımda doğru tahmin ediyor🙏🏻
2prensesannesiiii Semadml valla anlamadım şimdi gittim tekrar yumurtlama olmuş galiba 15 cm dedi 4 güne olgunlaşırmış🥰 bi öncekini bilemem çatladıysa görünmez dedi ama şuan yumurtan var dedi 15 cm
2prensesannesiiii ParildayanYildiz aaaaa hoşgeldin canım 🥰🙏🏻 Ben bugün muayene oldum 15 cm yumurtam varmış 4 güne olgunlaşır dedi doktorum enfeksiyonda geçmiş çok şükür 🥰🙏🏻 Kistimde yokmuş rahmimde toparlamış psikolojim düzeldi valla 🥰
2prensesannesiiii ParildayanYildiz amin inşallah ben bi umutlandım bu aydan yüzümü kara çıkarmaz inşallah burda hepimiz pozitifleri paylaşırız inşallah amin❤️🥰💫💫💫
ParildayanYildiz 2prensesannesiiii hoşbuldum kuzum çok güzel haberler bunlar inşaAllah bebis getirir sana bu güzel haberler 🤲🤲 🥰
ParildayanYildiz 2prensesannesiiii Aminn inşaAllah canım benim bu aydan umudum yok ama beklicem yinede bos gebelikten kürtaj oldum 18 nisanda sonra rahmimde cok azcık perde vardı histeroskopi oldum daha dün ovulasyon testine başladım bakalım hayırlısı olsun 🥰😍
2prensesannesiiii ParildayanYildiz ay amin yeri dolsun istiyorum önceki bebişin sağlıcakla gelir inşallah amin bu ay bekleyen herkese nasip olsun inşallah 🙏🏻 pozitif bi ay olsun 🧚♀️❤️
2prensesannesiiii ParildayanYildiz haydi bismillah allahım bundann sonrakini hayırlı kılsın kucağına alman nasip olsun canım 🙏🏻 Olacak inşallah ama bak sen umutsuzsun ya hep ummadığın anda gerçekleşiyor bu da hayatın sen bakarken soyunamıyorum deme şekli😂😂😂
ParildayanYildiz 2prensesannesiiii Aminn inşaAllah canım benim hepimiz mutlulukla haber verelim inşaAllah birbirimize😍🥰
ParildayanYildiz 2prensesannesiiii 😃😃😃haklısın canım ilk gebeliğim de yumurtlamam net değildi bu ay olmaz dedim olmuştu bunda sağlıklı olur inşallah🤲🥰