ParildayanYildiz 2prensesannesiiii 😃😃😃haklısın canım ilk gebeliğim de yumurtlamam net değildi bu ay olmaz dedim olmuştu bunda sağlıklı olur inşallah🤲🥰
ParildayanYildiz 2prensesannesiiii evet canım ovulasyon testi kullanıyorum dün yaptım çok silikti birazdan yine yapıcam bakalım ne durumda benim yumoşlar😃😃
2prensesannesiiii ParildayanYildiz ahahaha😂 bize at yorumlayalım başkasına yorumum iyi bi kendim yaptığım testi yorumlayamıyorum terzi kendi söküğünü dikemezmiş🥰💫
2prensesannesiiii ParildayanYildiz ben ovülasyon gününü de beraber geçiririz birbirimize destek olarak dedim ama bata yakın gelirler artık😂 postu erken açtım
Ffnur ParildayanYildiz bende 10haziran baklemedym ama bn ovulasyon faln yapmiyorum takvime gore☺️nasip bakalim
Semadml 2prensesannesiiii Buna da bakar mısınız bugün en yüksek gün gösteriyor aslında ama yumurtlamadan mı çatlamış acaba yorumlar mısınız
Zeynepct 2prensesannesiiii 6 haziran yada 13 haziranda bekliyorum bende Düzensizliğim var . Gelmez inşallah bu ay güzel haberler alırız 💜
2prensesannesiiii Zeynepct alırız allahın izniyle güzel enerji yayalım güzel olsun canım🥰🙏🏻❤️ Hoşgeldin🥰🙏🏻
2prensesannesiiii ParildayanYildiz evet canım olgunlaşma başlamış 🥰 🥰🙏🏻 Bi önceki testinden koyu çıkmış 🥰
Semadml ParildayanYildiz Buna da bakar mısınız bir gün arayla hepsi hep aynı saatler civarında normalde en yüksek gün bugün takvimde ama 🤷🏻♀️
2prensesannesiiii ParildayanYildiz yok bıraktım çatlama olunca elimde 1 tane kaldı 2 gün sonra yaparım bakalım olgunlaşacak mı 15 cm olanı bizde düzenli ilişki oluyor aslında yeni evli sayılırız 8.5 aylık evliyiz 9 a gireceğiz sıkılmadık henüz😂😂😂
ParildayanYildiz 2prensesannesiiii öyle de denk gelir herturlu kuzum valla bize 1 sene 8 ay oldu hala ayni heyecan 🙈😃
ParildayanYildiz Ffnur o takvim bazen farklı olabiliyor ama inşaAllah denk gelir kuzum güzel haberler alalim🤲😍