Pearlyyy 2prensesannesiiii 14 haziran benimde dört gözle bekliyorum çok heyecanlıyımmm 😍 ilk kez bu ay deniyoruz ama reglim bittikten sonra idrar yolumda enfeksiyon oldu 2 3 gün ilaç kullandım bol su içtim düzeldi gibi ama negatif etkisi olabileceğinden korkuyorum 😔 inşallah isteyen herkes bu ay bebişlerine kavuşur 🙏
2prensesannesiiii Pearlyyy inşallah canım hoşgeldin enfeksiyon olmasını engellemiyor galiba arkadaşımda kronik idrar yolu enfeksiyonu var 2 çocuk doğurdu sağlıklı inşallah etkilemez bizi 🙏🏻
Pearlyyy 2prensesannesiiii ayy inşallah valla her an aklımda 😂 herşeyi gebeliğe yoruyorum 😂 ama daha bata var günler geçmiyo gibi 🙄
2prensesannesiiii Pearlyyy gebelik testi yaptığımız günlerde gelecek 🙏🏻inşallah pozitifleride göreceğiz hepimiz burda❤️💫🧚♀️
Mihrimahvuslat 2prensesannesiiii benim 6 Haziran 2 3 gün gecikmeli oluyor bazen 8 9 Haziran olabilir perşembe günü test yapcam bende dualarınızı bekliyorum 5 yıldır bekliyorum eşim askere de gidecek iyi mi olur kötü mü bilemedim 😐
2prensesannesiiii Mihrimahvuslat ayyy inşallah olur bu ay inşallah 🙏🏻 bi sürü dua edecem sana canım mucizen sağlıcakla bu ay gelir bulur seni inşallah 🙏🏻 sağlıcaklada kucağına alırsın inşallah 🙏🏻
Mihrimahvuslat 2prensesannesiiii inşallah canım Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın benimde duam senin ve burda bekleyenlerin hepsi için ve tabi anne olmak isteyen herkes için hayırlı sonuçlarla geliriz umarım asker yolu beklerken olursa nasıl olur o konuda da çok endişeliyim 😏
Sebolele 2prensesannesiiii merhaba canım bende senin gibi 18 nisanda kürtaj oldum doktor beklemene gerek yok dedi adet olduktan sonra yumurtlama günlerini gün aşırı şekilde değerlendirdik inş bir daha olumsuzluk yaşamadan aynı duyguları hissederiz 🙏🏻
2prensesannesiiii Sebolele 😩 ahhhh canım geçmiş olsun inşallah mucizemiz sağlıcakla gelir tutunur bize❤️❤️ Çevremde Beni strese sokan asalakları allah beter etsin gün yüzü görmesin inşallah şuan modum çok düşük 😩 böyle şeyler yaşadım yermiyor bide beyinsizlerle had bilmezlerle uğraştırıyor hayat
Sebolele 2prensesannesiiii hiç sorma o kadar hevesleniyorsun planlar yapıyorsun bir anda herşey tepetaklak oluyor hala aklıma gelince çok üzülüyorum ama geçecek inanıyorum isyan etmek istemiyorum benimde 10 haftalık sanıyordum bebeğimin kalbi 6 haftalıkken durmuş hiçbir belirtim olmamıştı maalesef kürtaj yaptılar patoloji temiz geldi sonrasında sen bi test yaptırdın mı sebebi ne olabilir diye
2prensesannesiiii Sebolele aynısı oldu banada 9 haftalık olması gerekirken 6+3 kalbi atıyordu durdu gelişim geriliği patoloji sonucu temiz çıktı doktor bişey yapmamı önermedi ilk düşük diye tekrar deneyebilirsin dedi allah bidaha tekrarlatmasın inşallah 🙏🏻
biranneadayi15 Sebolele ah canım geçen sene aynısını yaşadım 11 haftalıktı benimde kalbi durmuş 3 hafta öyle kalmış karnımda bende ne hayaller kurmuştum ne umutlarım vardı taki son kontrolüme kadar 😣 hala unutamıyorum o bebeğimi
Sebolele 2prensesannesiiii inş gerçekten çok zor bir durum ancak yaşayan anlar benimde adet tarihim 9 Haziran gözüküyor kürtaj sonrası gebelik kolay olur diyorlar inş Allah kucağımızı boş bırakmasın 🙏🏻
2prensesannesiiii Sebolele aynen öyle diyorlar inşallah bizde şanslı çıkarız da hemen oldu diyenlerden oluruz🥰🙏🏻
summer8 Kızlar merhaba benim de bat 15 haziran. Cuma günü doktora gittm yumurtan hiç büyümemiş dedi vitamin verdi. Yani 10. Gün olması gerektiği büyüklükte değil hormonlarım normal neden olabilir acaba bilen var mı? 😞
biranneadayi15 _peritozu hadi bakalım güzel haberler verelim birbirimize benim en az 3 yada 5 gün gecikmem olursa test yapacam 🥰🥰🥰
Sebolele biranneadayi15 maalesef bende aynı durumu yaşadım ama rabbim en hayırlısı bilir belki ilerde başka bir durum olacaktı Allah korusun inş tekrar yaşamayız ne diyelim 🙏🏻😢
2prensesannesiiii Afifeelif ama galiba benim yumurtam güzel büyümedi bu ay boş geçebilir öyle hissediyorum