Dzmnsvd BKA hepsini okudum Allah yardımcın olsun çok zor çok gözyaşlarımı tutamadım rabbim yeniden sağlıklı evlatlar nasip etsin 😞
Betul2009 BKA şuan hüngür hüngür ağlıyorum okurken kendimi senin yerine koydum allah sabırlar versin 😞
BKA Gursesgurses rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Serklaj oldun sanırım benim de şimdiki gebeliğimde bu dikiş işi olabilir Nasıl bir süreç çok merak ediyorum Korkuyorum çünkü artık
Gursesgurses BKA sagol canim. 12 haftanda ölcmeye basliyo doktor. Bana 14. Haftamda dikis attilar. Ameliyat hic zor degil uyutuyolar zaten 15 dk suruyo. Hemende ayıldim ben zaten. Ilk ciktigin zaman 10 dk bi agri oluyo agri kesici koyuyolar seruma geciyo oda. Ben hic kalmadim hastanede aksama dogru ciktim hic agrim olmadi cok sukur. Bazi arkadaslarda lekelenme tarzi kan geliyomus ameliyattan sonra koyu renkli ameliyattan kalan galiba. Bende olmadi hic kanama veya leke gelmedi. Bazilari evden cikmiyo surekli yatiyo. Bazilarida normal hayatina devam ediyo. Ben evdeyim haftada bir falan cikiyorum cok kendimi yormadan geziyorum 1 saat falan. Benim ama rahim agzi uzunlugum iyi 40 mm. Dusuk olursa uzunluk hic cikmadan yatman lazim evde. Annem yanimda ev isini o yapiyo beraber yapiyoruz bazende. Agir isler yapmiyorum. Yemek falan yapiyorum surekli yatmiyorum ben canim. Suanlik cok sukur agrim sizim yok. Ama belli olmuyorda canim cunku birden kisalabilen bisey rahim agzi dikkat etmek lazim. Agir isler cok yurumek yasak.
BKA Minnosaile çok teşekkür ederim Herkes gibi bende anne oldum Mükemmel olan ben değil annelik ❤️ Dua edin bana bebişin kalp atışı en son yoktu 10 gün öncesine kadar yarın randevum var inş hayırlı haber alırım
BKA [bilinmeyen] şu an hamileliğim bulantılarımdan dolayı anneme geldim Böyle bana bakıyor hüzünleniyorlar Sürekli dua ediyorlar Hele annem bilse şimdi böyle bir post yazdığımı duygularımı anlattığımı aradan 10 ay geçmesine rağmen halan konuşulduğunu kalbine iner valla Ne yapalım bizde onlar ğzülmesin diye unutmuş gibi yapıyoruz 👶🏻
BKA Gursesgurses bilgi için teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla alırsın kucağına 🙏 ama zor bir süreç bakalım inşallah gerek kalmaz bana çünkü normalde öyle korkak biri değilim ana kadın doğuma ait bütün işlem ve hastalıklardan korkuyorum
Mlkkyblt Allahım kimseye yaşatmasın rabbim sana güç kuvvet sabır versin güzel anne 😢 içim parçalandı okurken senin de sınavın çok büyükmüş ama güçlü ol yavruların ahirette şefaatçi olacak sana, inşallah en kısa zamanda çocuk sahibi olursun rabbim bu acılarını karşılıksız bırakmaz bu kadar hamilenin duasını aldın 😓😥 🙏
BKA Mlkkyblt aminn inşallah İlk zamanlar çok zordu Asla aram bozulmaz dediğim eşimle bile aramda uçurumlar vardı ama çok şükür rabbim yanımda oldu Dualarda buluşmak dileğiyle
FHKK BKA ya o kadar çok etkilendim ki Rabbim sanki ben yaşadım onları dayanılmaz gerçekten Allahım sabır versin sana 😢😢😢😢
ebrarmom08 BKA siz cok guzel cok guclu bir anneymissnizki dayanmissiniz bu kadar skntiya Allah tez vakitte kucagnizi tekrar doldursun saglikli bi sekilde insallah 🙏
Bgmbyz BKA Allah'ım yeniden evlatlar nasip etsin sağ saglim ateş düşütugu yeri yakar işte evlat kaybetmek çok zor bende 39 .haffsmda karnımda olmuş dünya durmuştu o an icim yanıyor 1 ay oldu Allah herkese kalabileceği yükler verirmiş
BKA Bgmbyz beterin beteri var diyorlar ya çok doğru Sizin haftanız benden büyük Herhalde ben o haftada ikizleri kaybetseydim kesin doğumda ölürdüm Üzülme kuzum bak daha güzel günler göreceksin ama acın hep yüreğinde bir demet çiçek gibi kalacak 💐
Haticeebasyoll BKA Allahim çok zor Rabbim sabirlar versin en kısa zamanda kucağını doldursun insallah 😔🤲
DiDem123 BKA ah yavrum benimm 😢 nadıl çektin bukadar acıyı sen 😞 içim parçalandı. Rabbim sana öyle güzel bi evlat güzel bi hamilelik yaşatsınki bunların hepsini unut inşallah 🙏🏻 Günahlarınıza kefaret olsun ahirette şefaatçin olsunlar inşallah canım benim 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
BKA DiDem123 inşallah Diyorum ya ben bu olayı haşayalı 10 ay oldu Bu sabah gözlerimi açtığımda programda sayısız güzel insandan mükemmel mesajlar aldım Çok teşekkür ederim 🙏
SevgibiR BKA çok üzüldüm ya ağlıyorum hala basın saolsun😭 nedny sezeryan yapmadi o lânet Dr belki bebek o kadar zorlanmazdi yaşardı kuvezde of ya
Sarenry BKA sen anlattın biz okuduk ağlamaktan canım cokto biz sadece üzülü aglarken sen ne güzel dayanmışsın bak iki tane cennet kuşun orda seni bekliycek yanına almak için rabbim yardımcın olsun diyecek bişey bulamıyorum😞