Nur_mira BKA ya varya her satırını tane tane okudum resmen :( Allah'ım gözyaşlarımı tutamadım nasıl birşey yasamissin sen öyle :( Rabbim sana önce sağlık sonra sabır versin insallah Allah'ım acıLarını dindirsin Rabbim en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin sana insallah gercekten ne diyeceğimi ne yazacağımı bilemiyorum :( beni benden aldın resmen
BKA İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim Şu an tekrardan hamileyim Süpriz bir şekilde öğrendim İlk önce ikiz gebelik dedi doktorum daha sonra ikinci kese kendiliğinden kayboldu Tek bebek olmasına çok sevindim Rabbim zamanında sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip etsin inş Tüm herkesin evladını korusun rabbim Tüm acılara rağmen rabbimin mucizesi bitmiyor
Nur_mira BKA Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir sekilde kucağına almayı nasip etsin insallahhhh 😊 Rabbim yüzünüzü güldürsün
OgretmenEva BKA hikayenizi okudum etkilenmemek elde değil rabbim cennet kuşlarını size ve eşinize şefaatçi eylesin 🙏🏻 Şimdiki gebeliğiniz de sorunsuz sıkıntısız geçsin inşallah sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin yüce rabbim 🙏🏻🙏🏻 İsmen dua etmek istiyorum yazarsanız çok içime işlediniz çünkü 🙏🏻
Bebekim123 BKA ağlaya ağlaya okudum😭 Allah’ım sana güç ve sabır versin güzel anne güzel kadın senin için dua edeceğim inş.oğullarının çok güzel kardeşleri olacak hiç üzülme inançlı bi’insansın sen 🙏🏻
Kalphanem BKA Rabbim yar ve yardımcın olsun 😢 iki melek seni bekliyor cennette 😌 yaşamadan bilinmez çok zor Allahım güzel günler yaşatsın
Cnsmrc BKA içim parçalanarak okudum yaşadıklarınızı.. söylenecek hiçbirşey bulamadım aslında. yaşadığınız unutulmaz asla acısı geçmez ama sabır ve çok dua ile hafifler acılarımız. ve şimdi tekrar hamileymişsiniz. Kendim kadar sevindim tekrar hamile kalmanıza çok içten söyledim bunu emin olun. Rabbim yardımcınız olsun sağ Salim zamanında bu bebeğinizi kucağınıza almanız için dua ediyorum hep aklımda kalacaksınız. ❣
BKA Cnsmrc allah razı olsun Dualarda buluşalım inşallah Bende bazen açıp okuyorum okudukça garipsiyorum bu ben miyim diye
Rjdd BKA okurken tutamadım gözyaşlarımı .sen çok güçlüsün bunu unutma rabbim ne yazdıysa o.allah sabır versin canmmmm 😢😢😢
Duyguyy Allah sabir versin Rabbim beterin beterinden korusun dayanma gucu versin diyecek bise bulamiyorum hic bu kadar canim yanmamisti Rabbim yardimcin olsun 😭😭😔
gayecee BKA ağlaya ağlaya okudum :( Allah sabır versin güzel kardeşim.. Keşke seni teselli edebilecek cümlelerim olsa hami diyorlar ya sözün bittiği yer o buymuş demek..Allah başka acı göstermesin.. Görümcenin söylediğinden de çok etkilendim :(
_nihall BKA hikayenizden cok etkilendim gozyaslarima hakim olamadim rabbim sizlere sabirlar versin insalllah rabbim kucaginizi sagsalim sekilde tekrar doldurmayi nasip eder
Gursesgurses BKA ayni aciyi yasayan biri olarak cigerim yandi okurken. Bende 22 haftalikken kaybettim melegimi. Şuan tekrar hamileyim ve 21. Haftamdayim. Bu acı unutulmuyor ama bir nebze diniyor karnindakini o minicik tekmeleri tekrar hissedince. Allahim tekrar yasatmasin ayni seyleri. Bende rahim agzi yetmezligi yuzunden dikişliyim ve evdeyim. Allahimda bizi evladimizla imtihan etmis.. insallah bidaha yasamayiz ayni seyleri. Insallah tekrar hamile kalirsin ve acın bir nebze olsada diner canim benim..
BKA Gursesgurses rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Serklaj oldun sanırım benim de şimdiki gebeliğimde bu dikiş işi olabilir Nasıl bir süreç çok merak ediyorum Korkuyorum çünkü artık
Minnosaile BKA Hikayeni okurken yaşadım her cümlen derinden etkiledi ve hep içimden Allah’ım sana hayırlı evlat versin diye geçirdim. Sen gerçekten mükemmel bir annesin ❤️
BKA Minnosaile çok teşekkür ederim Herkes gibi bende anne oldum Mükemmel olan ben değil annelik ❤️ Dua edin bana bebişin kalp atışı en son yoktu 10 gün öncesine kadar yarın randevum var inş hayırlı haber alırım