Betulpehlivan BKA ancak bu kadar güzel anlatılırdı ancak bu kadar içten anlatılabilir di bir acı mayısta aynı seyi yasadım bende bursada yasıyorum bu arada. Oglumu 21 haftalık kaybettm karnımda öldü sebebi belli olmadı ve beni zehirledi büyük bir enfeksiyona yakalandım hastanelerde yattm günlerce cok zordu bebegim den sonrs hayat ama her zaman anne oldum ben bir anne oldum gözyaslarıyla dogurdum evladımı dedim hep Allahma sükür ettm cok zordu gözlerim görmedi kulaklarım duymadı dünyayla bagımı kesmiştim herkes bir daha olur diyordu bense o evladımı geri istiyordum 12 saat suni sancılarıyla sancı cektim o saattler hic gecmedş cogu kez bayıldım sancılardan cogu kez nolur aglasın dogdugunda diye yalvardm Allaha ama öleli tam 3 hafta olmustu biliyordum aglamayacgını bir mucize olması icin varımı yogumu koyardım ortaya herkesten herseyden vazgecerdim bebegimi ögrendiğimde hic kimsem yoktu yanımda ölü gibiydi her yeri gezdm oglumla ama gözlerim görmeksizin sonra herked merak icinde oldugu icin kıyamadım onlara bunu yapamazdım sok oldu herkes ve zorlu bir dogum icin o masaya yattm kollaryla rahime baktılar elleriyle actılar rahimi aglaya aglaya cıglıklarla sonra dogdu ve gömüldü o benim tek göz agrım dı ama gitti Allahım güc kuvvet verdi ve bitti suan yine hamileym sanırsam sizde hamilesin iz bu cok eski bir post. 21 haftalık tekrardan hamileym ve heran dogum yapmak üzereyim rahim agzım hergün kısalıyor sancılarm geliyor korkuyorm aynı seyleri tekrar yasamaktam cünkü yine bir oglusum olucak kaderi ona benzesin istemiyorum onun icn herseyi yapıyorum arastırıyorm ve en önemlisi inanıyorum Allahım sizlere de bagıslasın yüregim daglandı suan
BKA Betulpehlivan her şey nasip Her şey allahtan İçini ferah tut Hangi hastane hangi dr gidiyorsun sakıncası yoksa öğrenebilir miyim? Ayrıca serklaj olmadın mı ?
Flzztpdg Betulpehlivan bende bursadayım neresindensin bende 26 haftalık bebeğimi kaybettim 2nci bebeğimdi benm smdi tekrar istiyorum korkuyorumda araları nekadar cnm
Mehtapsato Rqbbim sabir versin cok ama cok zor yasadiginiz rabbim inslh tekrar bi evlat nasip etsin ve kucaginiza almayi nesip etsin inslh kimseye boyle acilar yasatmasin rabbim size esinize ve ailenize buyuk sabir versin
Esraburhnkulu BKA sonuna kadar okudum.. diyeceğim tek şey inşallah tekrar çocuğun olurda bunları umutlana yardımcı olur. Sen harika annesin.. sakın üzülme sakinnn
AyEr BKA cennete gıttı meleklerın en guzel sefaatcın oldu onlar senın bende evladımı uc aylıkken kaybettım cok zordu ustunden 8 ay gectı sımdı 18 haftalık hamıleyım bu bebegımede bısı olucak dıye korkuyorum
cilm BKA Allahım sabrini versin..😢 sag saglim evlatlar nasip etsin tekrardan😢 aglayarak okudum bogazım düğümlendi...
OgretmenEva BKA hikayenizi okudum etkilenmemek elde değil rabbim cennet kuşlarını size ve eşinize şefaatçi eylesin 🙏🏻 Şimdiki gebeliğiniz de sorunsuz sıkıntısız geçsin inşallah sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin yüce rabbim 🙏🏻🙏🏻 İsmen dua etmek istiyorum yazarsanız çok içime işlediniz çünkü 🙏🏻
BKA OgretmenEva iyi dilekleriniz için teşekkür ederim 🙏 en çok ihtiyacım olan şey dua , duanızda yer açtığınız için teşekkür ederim . Adım Betül
Zeyna0607 BKA Başın sağolsun rabbim kucağını boş bırakmasın çok üzücü İnan ağladım okurken buda senin sınavın kardeşim seni bekleyen iki meleğin var
BKA Gursesgurses bilgi için teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla alırsın kucağına 🙏 ama zor bir süreç bakalım inşallah gerek kalmaz bana çünkü normalde öyle korkak biri değilim ana kadın doğuma ait bütün işlem ve hastalıklardan korkuyorum
Gursesgurses BKA serklajli olunca insanda bi guven oluyo canim. Gerekliyse mutlaka yaptir sende. Korkulacak hicbisey yok. Hersey cok daha guzel olacak :)
BKA Mlkkyblt aminn inşallah İlk zamanlar çok zordu Asla aram bozulmaz dediğim eşimle bile aramda uçurumlar vardı ama çok şükür rabbim yanımda oldu Dualarda buluşmak dileğiyle
BKA Bgmbyz beterin beteri var diyorlar ya çok doğru Sizin haftanız benden büyük Herhalde ben o haftada ikizleri kaybetseydim kesin doğumda ölürdüm Üzülme kuzum bak daha güzel günler göreceksin ama acın hep yüreğinde bir demet çiçek gibi kalacak 💐
BKA DiDem123 inşallah Diyorum ya ben bu olayı haşayalı 10 ay oldu Bu sabah gözlerimi açtığımda programda sayısız güzel insandan mükemmel mesajlar aldım Çok teşekkür ederim 🙏
Betulpehlivan BKA osmangazi aritmiye gidiyorum ama bırakıcam büyük ihtimalle bi sonuc elde edemedim hastanede 2 gün yattm cıktım yinede fayda etmedi serklaj haftam büyük oldugu icin atılmıyor riskli dedş doktor tekrardan baska bi doktora gidecem gerekirse en donanımlı hastaneye ben elimden gelenin fazlasını yapmaya calısıcam evladım icin bir daha yakmasın rabbim siz hangi hastaneye gidiyor sunuz suan ben medicalparka gidicem perseembe günü randevu aldm öneri üzerine deneyecegim
Minik_Hanim BKA allahım sabırlar versin inşallah sağlıkla kucağına alırsin bebeğini zamani geldiğinde.. Aglattin herkesi allahım seni güldürsün inşallah 😔😔
Flzztpdg Allahım kimseye yasatmasin çok zor bende ağustos 25te kaybettim kızımı nden kaybettigimi Blmiyorum nedeni belli değil kan pıhtılaşması testi falan yaptırdım Pıhtılaşma yokmuş 1 tane oğlum var 4 yaşında nasibi yokmuş kuzularımızın takdiri ilahi allahım cennetinde kavuşmayı nasip etsin inşallah bende yeniden hamilelik düşünüyorum korkuyorumda