Meral2158 cgnduru merhaba 6 haftalık hamileyim karın ağrım çok doktorda ilk haftalarda normal dedi sizde de öyle miydi acaba lütfen cevap verin
Raskaa14 Meral2158 bende de oluyordu progesteron ilaçla destekledi doktorum iki hafta kullanıp bıraktım şu anda 23 haftalığım her şey yolunda .
Sinemkocak Meral2158 evet benim nerdeyse 3 aylik olana kadar karin ve kasik agrim oldu ama doktorum bi sıkıntı olmadığını soyledi. Sizde korkmayin hamilelerin çoğu yaşıyor bunu 😊
Peelinn ipekveannesi o nasıl oluyor ya imkansız , zaten sizin olmasa bile vücudunuzun aldığı kilolar var bebek, rahim su şu bu
ipekveannesi Gamzeeeelim 2.hamileligim bu ilkinde de 7 kilo verip 5 kilosunu almıştım sadece bünye meselesi sanırım kilo alamıyorum
Meral2158 Raskaa14 merhaba bugün doktora gittim kese yanında kanama birikintisi olduğunu söyledi ve sizin kullanıldığınız ilacı verdi sizde de öyle bi kanama olmuş muydu
cgnduru neseligunler bende öyleydim 20. Haftadan sonra başladı karnım büyümeye 19. Haftada bile kimse inanmiyordu şimdi tombik oldu baya karnım.. hala kusuyorum ama yemek yiyorum kussamda inşallah geçer benim baya kotuydu 4 ay
43serife cgnduru 62 kilo ile başladım 53 e indim bulantilar yüzünden şimdi 57 kiloyum 24 haftalık hamileyim
Kubra_miray_szr 43serife hisediyormusun hareketlerini bende o haftayım.henuz hisetmiyorum sadece pıt pıt şey var karnimda
ipekveannesi Tugbannebebek iştahım yok hiç. Mecburiyetten yiyorum gibi birşey. İlk hamileliğimde de böyleydim