IlknurSrz 25+3 62 kilo ile hamile kaldım ilk 3 ay 2 kilo verdim şuan verdiğim kiloları geri aldım 62yim 😂
Umud-- tugbamommm bende 20 haftaligim 69 la hamile kaldım bugün baktık 70 olmuşum nasıl oluyor bu ya bir de sürekli yatıyorum sadece lavabo için kalkıyorum serklajliyim ben
tugbamommm Umud-- ah bir bilsem nedenini halledicem de bilmiyorum valla canım çok yiyorum çalışıyorumda hani yatmıyorum ama nasıl alıyorum bilmiyorum
Canan7840 Zehratay sezaryan mı olacaksınız bende 37 haftalığım kontrol var çarşamba doğum İçin tarih alıcaz ama 38 de yapılmıyor mu sezaryan 39 a taşıyor mu yoksa
Baliminannesii cgnduru 18+2 haftalık hamileyim bende kusuyorum devamlı ama azalamaya başladı 85 le hamıle kalmıştım suan 87 falanım 3 kilo almışım
Melisakrtl cgnduru benimkine benziyo 🤣 81 le hamile kaldim kustugum icin 74e dustum suan 84um 31 haftaligim
Mine24 Arkadaşlarım bende 59 la kaldım hamile ilk gittigimde 1 keseydi bugün 2 kese iki kalp atışı duyduk bulantım çok birşey yiyemiyorum neler yapayım birken iki olduk daha isim çok 🥰🤲
cgnduru Brandy benim 6. Haftadan sonra başladı canım genelde zaten 6 7 de başlar cogu kişinin.. halada kusuyorum ama yiyebiliyorum önceden ayağa bile kalkamıyordum hem bulantı hem gastrit baya kotuydum. Şimdi sadece yemekten sonra kusmam var ❤
Efemom2 Ipekyrdy valla bende 20den sonra aldm nasıl oldu bilmiyrm iştahmda normal yani hamilelikten öncede aynıydm fazla yemiyorm ama aldm 😂