Efemom2 Ipekyrdy valla bende 20den sonra aldm nasıl oldu bilmiyrm iştahmda normal yani hamilelikten öncede aynıydm fazla yemiyorm ama aldm 😂
[silindi] Ben 90 la hamile kaldim :D kusa kusa 23.haftada 74-75 civariydim montla falan. Suan 81 kiloyum bebek bugun 2 kilo olmus :D
gulsumaltunsrc 38+5 29 kilo aldım :((( 53 ile başladım şuan 82 kiloyum hayatım boyunca max gördüğüm kilo 55 di bu arada 🥲
cgnduru Brandy benim 6. Haftadan sonra başladı canım genelde zaten 6 7 de başlar cogu kişinin.. halada kusuyorum ama yiyebiliyorum önceden ayağa bile kalkamıyordum hem bulantı hem gastrit baya kotuydum. Şimdi sadece yemekten sonra kusmam var ❤
omerinannesiii cgnduru 67 ile hamile kaldım şuan 92 kiloyum 🥺 bebeğim 3250 40+0 😌 neyse alınan kilo olsun bir şekilde vericez 😄
Tucicup 36+0 haftaligim 59 kiloyum 47 ile hamile kaldım son iki aydır hiç kilo almıyorum malesef tam tersi oldu bende ilk aylar hızla aldım şimdi almıyorum bebek 3.000 kg
cgnduru neseligunler bende öyleydim 20. Haftadan sonra başladı karnım büyümeye 19. Haftada bile kimse inanmiyordu şimdi tombik oldu baya karnım.. hala kusuyorum ama yemek yiyorum kussamda inşallah geçer benim baya kotuydu 4 ay