ramonun_annesi Aysh89 bende 43 kiloyum ama hiç kilo alamıyorum çok istiyorum 60 kilo falan almak 😔😔 napsam bilmiyorum ilk hamilelikte 61 oldum doğum yaptım hemen verdim geri 42 oldum 😥
Aysh89 ramonun_annesi kilo yapıcı besleyici yediğinde bedenine enerji protein sağlılayacak şeyler tüket muz çiğ kuruyemiş karışık burda gördüm kaşar diyenler var bu tarz ürünler ye araştır netten bn öyle yaptım her yediğimi neye faydası var baka baka yedim
SC290606 ramonun_annesi ☺️ benimde bebeğimin hareketlerini hissetmek takip etmek gibegimin çıkması keyiflice giyinmek ☺️ birde sınırsız istediğim saatlerde yemek 😊😊😊
Elifff-001 Eşimin gelip her gün oğluyla sohbet etmesi onu beraber hissetmek bile yetiyor ama doktor kontrolünde görmek duymak çok daha huzur verici ☺️🥰
SimayeceninAnnesi ramonun_annesi göbişim tekmesi ilgi alaka oturup sebebsız yere aglamak bıle rahatlatıyo herseyı cok sevdım iyi ki diyorum hep
Nurcin ramonun_annesi hiçbir şeyi sevemedim…. Çok rahatsız geçti benim…. Ama onun varlığı yetiyor sadece mutlu olmaya🥰🥰
Eminecak ramonun_annesi 35. Haftaya kadar güzeldi göbüş ama simdi cok yoruyor yattigim yerden zor kaliyorum. Bu haftadan sonra pek bir sey guzel gelmiyor gözüme dogursam artık diye bakıyorum 💙
Hlycngz ramonun_annesi ramonun_annesi herkes tarafından pofpoflanmayı üzerine düşülmesini😂 her ay kontrolde bebeğimi görmeyi onun için hazırlık yapmayı 😊
Ezgiii27 Göbeğinin çıkmasını dert etmemek ve üzerine titrenmesi güzel 🥰 hamilelik kadına çok yakışıyor tatlı ve sevimli bir hal katıyor😄
Xxz ramonun_annesi valla hamileliğin en çok hamile olma yanını seviyorum. İçimde bir canlının var olduğunu hissetmekten başka birşey beni heyecanlandırıyor şuan. Sağlıklı sıhhatli kavusayim herkese Allah kolay bir doğum nasip etsin içinde d ebana
[silindi] ramonun_annesi 29 haftalıgiz şu an sabah iki otobüs akşam iki otobüs işe gidip geliyorum hamileliğimin en sevdiğim yanı sanırım otobüste yer vermeleri kilolu hamile kaldığım için ilk başlarda hamilemiyim değilmiyim anlamiyolardi 🤣 şimdi Allah razı olsun veriyorlar 🤣
seyma9188 Eşim normal zamanda da üstüme çok düşer ama hamile kalınca daha da ilgili oluyor bebek gibi seviyor,ilgileniyor benimle 😁😍 Hamileliğim biraz da zor geçiyor onun da etkisi var tabii 😑
Rabiaugur ramonun_annesi şuan herkes için gözde olan şımartılan benim zorlukları olsa da çok hoşuma gidiyor doğurmak istemlyorum bazen o zaman baya gözden düşücem gibi ama olsun kızım sağlıklı ve yanımda olsun da başka bişey istemiyorum
mervebade_uncgl Benim öyle kilo almışım bilmem ne gibi takıntılarım hiç olmadı 😂 en çok ben kızımla konuşurken onun benim söylediklerime cevaben hareketleri tekmeleri oluyor 🥹 gözlerim dolu dolu konuşuyorum onunla ❤️
-Hale- ramonun_annesi Bebeğimi hissettiğim o tekmeler hareketler ve ultrasonda görmek istediğim anlar 😍🥰
Ozlm0916 ramonun_annesi karnımın büyümesi ve bebişimin tekmeleri 👶❤ ha bide tabi hastane kntrolleri bebeğimi görecem diye çok heycanlanıyorum hastaneye gideceğimiz zaman 🤭😍 yarın sabah kntrolmz var bebetomu görecem 🌸🌸