Fatmaozkykcii Hamile olduğum için hep yan gelip yattım ve çok sevdim en sevdiğim şeylerden biri bu 😂😂 birde bebek hareketlerini hissetmeyi sevdim içimde bişey oynuyor ve çok hoşuma gidiyor 😂
Dolunaybelinay ramonun_annesi eşimin göbüşümü ha bire öpmesi sevmesi😬😝🙈🙈🙈ve yavrumun minnak tekmeleri ♥️♥️
ayseguuuLLL_ ramonun_annesi Hamilelik dışındada yapar ama hamişken daha çok her istediğimi yapar oldu iyice üzerime düştü ev işleri falan sagolsun 😂
Keyf_endam19 Hamile_anne27 kız herkesin bi derdi var güllük gülistanlık değil kimsenin hayatı bacım 😣
Aysh89 ramonun_annesi kilo yapıcı besleyici yediğinde bedenine enerji protein sağlılayacak şeyler tüket muz çiğ kuruyemiş karışık burda gördüm kaşar diyenler var bu tarz ürünler ye araştır netten bn öyle yaptım her yediğimi neye faydası var baka baka yedim
ramonun_annesi Aysh89 ben işte yiyemiyorum iştah yok çoğu şeyden midem bulanıyor hamile olmasam bile ☹️
Aysh89 ramonun_annesi kaç aylık hamilesin bulantı felan mı var. Yemezsen gelişemezsiniz senin olanı emiyor çocuk doktoruna danış iştah açıcı bişeyler yazsın olmadı
Burcinerke En sevdiginiz sey yazisini okur okumaz aklima gelen ilk sey yicek oldu 😂😂 32 haftaliga ulasirken istahimiz acildi ozellikle meyve yemeye bayiliyorum. 🙈😬
gamzeminaaa ramonun_annesi valla kociskomun üzerime titremesi. Naz filan yapmama gerek kalmıyor. Yemek yedin mi? Su içtin mi? Muz ye … Kaşar peynirini unutma diye arayan bir eşim var. Vallahi Allah’ım razı olsun. İnşallah bebek doğunca da boyl oluruz.