Yagmur2712 ramonun_annesi haftaya doktorun tahmin eder ama kesin olmaz. Benim 12. Haftada koz dedi ama kesin değil hazırlık yapma dedi. 13. Haftada tekrar gittim kız kesin artık istediğini yap dedi. :)
EzgiKly ramonun_annesi İkizlere gebe olarak en çok bir bedende üç can olmayı sevdim. Kız bebek ve erkek bebek heyecanını aynı anda yaşamayı, ultrasonda birbirlerine tekme atmalarını görmeyi çok sevdimm🥰💕
Elif0080 Bence en güzeli uyumak, uyumak ve uyumak… Bebek doğunca uykusuz kalacak olmak beni çok korkutuyor çok uykucuyum 🥺 Doğunca keşke uykumuzu alabilsek sanki herşey çook çok kolay olacak gibi düşünüyorum.. Size de öyle geliyor mu kızlar?
Filizemre19 ramonun_annesi en güzeli Bn burdayım der gbi tekmeleri anlatılmaz Bi duygu rabbim isteyen herkse nasp etsin birde alışveriş küçck içinde hayal etmk 💙
Aysh89 Gecelere ömcelik lafı bir ayrıcalığımız olması buna saygı duyan insanlar arasında yaşıyor olmak ve eskiden zayıftım 45 50 kilo felan şimdi biraz kilo aldım daha iyi görünüyorum birde erkek anneyi güzelleştirir derler sende çok güzel oldun demeleri. Evladım sağlıkla gelsin de ağrıları sıvıları bile görmüyor gözümüz. Bunlar güzel heycanlar
ramonun_annesi Aysh89 bende 43 kiloyum ama hiç kilo alamıyorum çok istiyorum 60 kilo falan almak 😔😔 napsam bilmiyorum ilk hamilelikte 61 oldum doğum yaptım hemen verdim geri 42 oldum 😥
Sevda0234 Tekmelerini hissetmeyi ve ultrason da hareketlerini görmeye bayılıyorum binlerce kez şükürler olsun 🥰🥰
Benjaminannesi ramonun_annesi hiç bir şeyini pardon pardon su anlık kaynanam gidip gelmiyor o yüzden mutluyum 😂😂😂 bir de çok şükür minnagim tekme atıyor o mutlu ediyor beni başka da bir şey yok
cahillesohbetikestim ramonun_annesi eşimin üzerime titremesi ve Alp oğlanın minik tekmeleri çok özlüyorum o günleri gerçi şimdi daha çok tekmeliyor sıpa 🤣
Gulsumdamla ramonun_annesi sanırım benim de en sevdiğim şey karnımın çıkması ve en merak ettiğim şey ise bebeğimi bir an önce hissetmek istemem😅😅 bu arada 18+5 teyim
Zeynep_yaman En çok yatmayı seviyorum 😁 sonra meyve yemeyi bide karnımın yavaş yavaş büyümesini sabırsızlıkla bekliyorum ❤️