Mavidunyamm ramonun_annesi Üzgün olduğum zamanlarda bebeğimin hareket edip “ ben burdayım anne” diye hissettirmesi 😍 gerçekten stresli olsam hemen belli ettiriyor kendisini oğluşum hayat kaynağım 💙
Hanzadebebek ramonun_annesi hem günler çabucak geçsin istiyorum hem hamile kalmak istiyorum hamile olmayı çok sevdim sanırım 🥰
Zozan-harman ramonun_annesi hamileliklerim çok zor geçiyor erken doğum ve düşüklerim de var, bel sırt ve kasık ağrıları, şekerden dolayı insülin kullanıyorum aşırı mide yanması mahvoluyorum bana göre tek güzel yanı bebişin karnımdaki hareketi 🥰😍
meltemkumsal16 ramonun_annesi bende çok severdim karnımın çıkmasını taki 30.haftaya kadar artık cok agirlasmaya başladık yatarken uyurken kalkarken zorlanıyoruz geriliyor karnim sertlesiyor 🙈bende en çok hareketlerini hissetmeyi seviyorum onunla konuşmayı esimin bana her konuda destek olması uykusu ağır olmasına rağmen hamilelik zamanımda sürekli tetikte olup uyanması nasılsın diye sorması annelik cok güzel 💗
Kubra_miray_szr Benim 23 haftalık oldu keşke bir defa hissetsem hareketini çok üzülüyorum sadece hafiften pit pit bisey var karnimda sürekli sanırım kalp atışı oyada hıçkırıkmi😊
sacmalamakizim ramonun_annesi Hıçkırık sesi tekmesini göbüsümü bile özledim ya en çok da bir yere giderken hiç poşet tasimamayi 😂🤭