Burcu59 EMFE evet oglak burcu. Amin cok sagolun 🙏 Aslında amcasıda aynı burc ordan tahmin etmeliydik kopyası cünkü 😂 Cok zor gercekten oglak erkegi 😭
aysecigdem Burcu59 EMFE EMFE yapmayın kızlar biz eşimle balık burcuyuz hele bide inadı çekerse yandık 😬
aysecigdem Burcu59 yapma ya kova olmasın o ? Benim bildiğim oğlak burcu erkeği çok uysaldır belki onun Doğum saatine göre yükselen burcuna bakmak gerekir tabi normal doğumsa
EMFE aysecigdem benim eşim oğlak evde uysal oluyorlar evet ama dediğim dedikler ve dışarda aşırı agresif bakislarinyetiyo
EMFE aysecigdem şimdiden allah yardımcın olsun.esim babam kardeşim hepsi oğlak. Ama iy yönleride var bikere başarılı oluyorlar evet dediğim dedikler ama akıllarına koydukalrini yaparlar disiplinli ve düzenlidir.basariyi severler .ozguvenlidir.
aysecigdem Kızlar hamile pilatesine gitmek istiyorum ama özel ders çok pahalı siZlerden düşünen varsa İstanbul Avrupa yakasında oturan birleşip beraber gidelim mi ? Grup olursa indirim oluyormuş
aysecigdem Mesezh zekidir evet benim babamın burcu ama aşırı titiz ve sinirli . Ben gelecekteki gelinime acıyorum :/
dileknazliay Muhammedamine Ay inşallah 1 gün daha bekler bebeğiniz güzel bir tarih olur 09.01.2019 :)
Muhammedamine dileknazliay güzel olurdu evet ☺️ Ama o haldeyken 1 gün daha bekle oğlumm demem heralde 😂 38. Haftdan itibaren gelebilir beyefendi
Mesezh aysecigdem evet asırı sınırlı yıkıyorlar ortalıgı :P ama oglak burcuna ıyı demıyorlar oglanlar ıcın
aysecigdem Anne3434_ valla biz babamdan çok çektik ve korkuyorum bu babamın ilk erkek torunu gecikirse dedesinin burcundan olacak 😬 yine hayırlısı diyelim allahtan
Anne3434_ aysecigdem benimkisi tam 1 ocak diyor tahmini doğum tarihi bakalım oğlak bebeği olacak sanırım 😬