aysecigdem ben oğlak bebeği annesi değilim fakat eşimden dolayı yazmak istedim...
1-iştahlı hareketli ama sıkıntı çıkarmayan bir bebekmiş ( kayınvalidemin yalancısıyım)
2-özgür ruhlu halada öyle ama sevdiğiyle...sevdiği kimse asla bırakmaz asla...bu siz ve eşinizde olabilirsiniz kendi eşide olabilir...bizimkinin ailesi kopuk olduğu için çok soğuk onlara...
3-umrunda değilmiş gibi takmamış yada güçlüymüş gibi durur...ama feci hafızası vardır içinde yaşar...asla unutmaz ve çok zor dışa vurur...
4.gelenek görenek örf adet sever...ama sevdiği kişi siz yada eşi farklı yönlendirirse ozaman değişime açıktır...
5-Aşırı sinirlidir...ama siniri 5 dak kin tutmaz ani parlar ani söner...
6-vicdanlıdır...başına vicdanından ne gelirse gelir...
7-Aşırı çalışkandır...maddiyata önem verir...daha iyi şartlarda yaşamayı sever çünkü...ama şartlar kötü gittiginde ilk kendinden ödün verir...
8- sevginizden emin olmak için uzun yıllar yada ergenlik döneminde çeşitli testlere tabii tutulabilirsiniz...
Buarada bende balık burcuyum... tek problem o dediğim dediktir...ama bana derki bide bana inatçı derler..senin kadar inatçı ömrümde görmedim der....😂😂😂😂
Öncelik sağlıklı olsun ama oğlak olsun 🙏🏻💞