lilalilalila Cerennnn5858 adete iki gün kala. Gebelik planlı idi ve bir anda cinsel isteksizlik yaşadım ki hiç normal gelmedi bana hahaha. Bir değişiklik var o zaman vücudumda dedim ve iki gün kala normal kaset testte çıktı.
Dilek3526 Cerennnn5858 silik varsa hamilesin bence ama daha küçüktür 2 3gün sonra bi daha yap istersen
minikmucizemmmmmmm Cerennnn5858 sabret canım erken test yapıp hüsrana çok uğradım o yüzden beklemelisin bence 🤗
Esrakky Cerennnn5858 8 gun kala cok silik bir cizgiyle ogrendim kan verdim 14 du simdi 22 haftalik hamileyim
BrcnSym Normalde 35-42 gün arası adet oluyordum. Adetin 16. Günü test yapıp öğrendim (erken yumurtlama olmuştu) yani reglden bayağı önce öğrenmiş oldum, son adet tarihine göre de 4 haftalık hamileydim :)
Melektmz Cerennnn5858 Regl olmama 5 gün kala hastanede tesadüfen öğrendim. Beta değerim 269’du ve eve geldim inanamayıp bir de kendim test yaptık iki çizgi de gayet net çıktı. 15. Haftadayım hala inanamıyorum 😀
a_burcu_bur Melektmz beta 269ken gittiniz mi hemen doktora, kaç haftalık çıktı. Ben keseyi gördüm ama bebek yok, 10 gün sonra gel dedi de heyecanlıyım
Rabiakocaman Cerennnn5858 bende geçen ay kimyasal geçirdim. Bu ay da 2 gün gecikmem var tüm belirtileri dibine kadar yaşıyorum resmen ama testler negatif
a_burcu_bur minikmucizemmmmmmm beta kaç çıkmıştı acaba, dire mi gittiniz. Ben öğrendiğimde 3108di. Kese göründü ama bebek yok dendi. 10 gün sonra gidicem de heyecanlıyım, vardır inşallah 🤲🏻
minikmucizemmmmmmm a_burcu_bur beta benim 1867,59 fln çıkmıştı ama doktor biraz karnımı bastırıp keseyi görmüştüm 5haftalik felandı yani bir hafta sonra kalp atışını duyduk 🌸
Melektmz a_burcu_bur aynı gece kadın doğum baktı acilde keseyi göremedi. 1 hafta sonra gittiğimde gördüler.
Prensannesiiiiiii a_burcu_bur vLa hatırlamıyorum ama ben test yaptıktan 15 gün sonra falan tahlil çekmiştim hatırlamıyorum
Eparlak Cerennnn5858 adet günüm 2 gün geçince test yapmıştım 3. Günde kan testi verdim emin olmak için 5Haftalıgız şuan :))