Muzlupuding dadmom18 bende pembemsi bi kan geldi adete 7 gün kala herkes dedi erken adet olmussundur internetten baktım yerleşme kanaması olabildiği yazıyodu zaten sol kasıgımdada ağrı vardı acilde kan verdim öyle öğrendim
Betiiiiiii Cerennnn5858 valla ben tesadüfen meraktan test yaptim pozitif cikti adetimde gecikmemişti🙄🙊 doktora gittigimde de 4 haftalik hamileydim 🥰 simdi 33. Haftamizdayiz kizimla 🥰😍
Cerennnn5858 Denzk yapmicam yapmicam dedim şimdi eve geldim erken gebelik testi almıştım gelirken. Zar zor görüyorum silikten öte bi çizgi cıktı 😂 varmı yokmu olmasa cıkarmı bilmiyorum
Cerennnn5858 newbabyno2 valla ben yaptım sımdı gene dayanamadım🙄 zar zor eğip bükünce gözüküyo silik çizgi
Dilek3526 Cerennnn5858 adetime 8gün kala öğrendim erken gebelik testiyle silik çıktı sonra bi kaç gün sonra bi daha yaptım pozitif çıktı
Cerennnn5858 Dilek3526 benımde bat 28. Sımdı dayanamadım yaptım erken gebelik testi. Çok çok benım bile dor gördüğüm bi çizgi var ama bilemiyorum emin olamadım
Betiiiiiii Babykuzucuk sabah ilk idrarla test yaparsaniz bence daha saglikli sonuc alirsiniz ben oyle yapmistim 🥰
Dilek3526 Cerennnn5858 silik varsa hamilesin bence ama daha küçüktür 2 3gün sonra bi daha yap istersen
Prensannesiiiiiii Bende 4 gün gecikmeyle test yaptım öğrendim hastaneye gittiğimde 8+2 haftalık olmuştu
Cerennnn5858 Zeynep0607 evet okuyorum rüyasında görenleri 🥰 bende yaşamak isterim çok güzel bi duygudur
Zeynep0607 Cerennnn5858 bende bir de hiç belirti yoktu evde tek testim vardı rüyadan sonra yaptım o kadar emindim ki yoktur die testi yaptım telefonla konuşmaya dalmışım bi 10 dk sonra test aklıma geldi gittim şok geçirdim😁😁
Muzlupuding Anncem bende pembemsi bi kan geldi adete 7 gün kala herkes dedi erken adet olmussundur internetten baktım yerleşme kanaması olabildiği yazıyodu zaten sol kasıgımdada ağrı vardı acilde kan verdim öyle öğrendim
Muzlupuding Cerennnn5858 yok canım , bende pembemsi bi kan geldi adete 7 gün kala herkes dedi erken adet olmussundur internetten baktım yerleşme kanaması olabildiği yazıyodu zaten sol kasıgımdada ağrı vardı acilde kan verdim öyle öğrendim