fatma24--- Cerennnn5858 adetime 6 gün varken öğrendim🤣yumurta çatlamasından sonra 9.günü akşam testte çıktı. 10.günü sabah da kanda çıktı..
Brglyksk_ fatma24--- merhaba canım benım bugün yumurtam catlamıs 1 Haziran adet günüm 11 gün kaldı 25 mayısta doktora randevum var kan tahlili istemeyi düşünüyorum çıkar mı sence
Prensannesiiiiiii a_burcu_bur vLa hatırlamıyorum ama ben test yaptıktan 15 gün sonra falan tahlil çekmiştim hatırlamıyorum
minikmucizemmmmmmm a_burcu_bur beta benim 1867,59 fln çıkmıştı ama doktor biraz karnımı bastırıp keseyi görmüştüm 5haftalik felandı yani bir hafta sonra kalp atışını duyduk 🌸
Tospikannesiiiii Cerennnn5858 ilk gebelikte regl 8 gün kala ögrenmiştim ikinci de regl 3 gün kala negatif verip regl günü pozitif vermişti test
Se19 Cerennnn5858 ben 12 günlükken öğrendim 😂 ilk bebeğimi de 3 haftalıkken öğrendim. Zaman geçmek bilmiyor valla.
Se19 Xhal hiçbir belirtim yoktu tabii :)) öylesine test yaptım, ilk denememizdi, hiç ihtimal vermiyordum açıkçası. Silik çizgi çıkınca ertesi gün kan verdim bhcg 45 çıktı :) o kadar yeni yani :) 2 gün sonra tekrar kan verdim 279 çıktı 🥰
Bfduam Htc_snn ya şu işe bak, boşanma kararında hamile kalalamanın verdiği stres mi vardı? Barıştığınıza sevindim, tam da zamanında gelmiş minik🤲
Htc_snn Bfduam ya zaten tüm kavgamız bebekti bide uzman çavuş bi var bi yok ben annesigilde kalıyorum yani biz bi evli olduğumuzu anlamadık 4 senedir deçocuk istiyoduk olmadı her şey üst üste geldi yani patladık artık ama rabbim nasip etti tam her şey bitti derken
Srfe Bfduam kesinlikle hassas bünyeye sahipsen fark ediyorsun ben hep derdim midem çok hassas bünyem çok hassas diye gerçekten de öyleymiş ☺️
Hk6464-at Adetim sadece 1 gün gecikti ve test yaptım 🥲 Çünkü asla gecikmez erken gelir ama geç gelmez 🫶🏻