Srfe Adetıme 12-13 gun kala ufak tefek belirtılerm vardı vücufumu cok iyi tanıyan ve çok hassas bunyeye sahip biriyim ama reglme 7-8 gun kalaydı test yapmıştım yanlış hatrlamıyorsam 😊
Cerennnn5858 Srfe kişiden kişiyede değişiyo kuzum. Benım gecen ay kimyasal oldu. 7 gun kala kan verdim cıkmamıstı. Tam adet günümde verdim cıktı
Betiiiiiii Babykuzucuk sabah ilk idrarla test yaparsaniz bence daha saglikli sonuc alirsiniz ben oyle yapmistim 🥰
Haticenurozturk Cerennnn5858 ben öğrendiğimde kan vererek öğrendim gebelik var ama çok yeni kadin doğuma bı gözükun dediler neyse gittik falan çok ufakmis keseyi bile görememiştik 3 hafta sonra gittik 7 haftalıktı kalp atışını dinlemiştik 🥰 şuan 38 haftalıgiz salı günü doğum var
Cerennnn5858 Srfe ben gecen ay kimyasal gecırdıgımde de çatlamadan sonra kasık agrım oldu. Bu ayda aynı. Korkuyorum gene kimyasal ı olucak diye. Biyandan da merak ediyorum varmı yokmu diye
Srfe Cerennnn5858 hım benm belirtilerimin biri göğsüm ara ara zonkluyordu kısa kısa bir de “ hım bı farklı bişi bu “ dediğim belime bi acı ağrı gibi kısa bi ağrı oldu bi kere o beni teste yönlendirdi … İnşallah hayırlı güzwl haberler alırsın canım 🤲🏻🌺 gönlünü ferah tut 🙂
Seda020921 Cerennnn5858 bende reglime 5gun varka orendım ama hala reglıme 2gun var yinede reglimin gecmesını bekliyorum🤭
Anncem Muzlupuding benimde adetime 5 gün var sabah test yaptım çizgi çıktı az önce yıne yaptım negatif Sizin nasıl oldu
Muzlupuding Anncem bende pembemsi bi kan geldi adete 7 gün kala herkes dedi erken adet olmussundur internetten baktım yerleşme kanaması olabildiği yazıyodu zaten sol kasıgımdada ağrı vardı acilde kan verdim öyle öğrendim