Cerennnn5858 Selamm kızlar Gebeliğinizi en erken nezaman öğrendiniz, Benim adete 8 gün kaldı ama soz verdim kendime gecikme olmadan test yapmicam😂
KayraVeAnnesi_06 Cerennnn5858 Gün geciktiğinde testi yaptım , öğrendiğimde 5 haftalıktı . Sizde en az bir hafta gecikmede yapın daha net sonuç çıkıyor
Htc_snn Cerennnn5858 ben 12 haftalıkken öğrendim şöyle hem hamile olduğumu hemde oğlum olacağını öğrendim 😂 tam boşanma kararı aldım stresten adet olmuyodum dedim kendi kendime sonra dedim bi gidiyim doktora ilaç alayım dedi 12 haftalık hamilesin ve erkek, 4 senedir olmamıştı bebiş sinir stresten ayrılma kararı aldık sonra son bi görüşelim dedik tekrar barıştık ertesi günü ilaç yazdırmak için gittim hamiş olduğumu öğrendim uzun oldu ama yazdım işte 😂🖤
Cerennnn5858 KayraVeAnnesi_06 öyle yapmayı planlıyorum dayanabilirsem😀 gecen ay kimyasal gecırdım o yüzden erken ogrenmek istemyorum
Anncem Muzlupuding benimde adetime 5 gün var sabah test yaptım çizgi çıktı az önce yıne yaptım negatif Sizin nasıl oldu
Tulaysavas1995 Muzlupuding ya bende dün ve bugün yaptım hadi dün belki test bozukdur dedim bugün de mi test bozuk du silik şekilde çıkıyor gözle görülür şekilde adetime 12 gün var
Rabiakocaman Cerennnn5858 bende geçen ay kimyasal geçirdim. Bu ay da 2 gün gecikmem var tüm belirtileri dibine kadar yaşıyorum resmen ama testler negatif
Raziye_artrk Cerennnn5858 malesef ki bende şuanda tekrar yaşarmıyım endişesi var nasıl kurtulabiliriz bu endişeden eğer bat zamanında gelirse üzülcem :( içimdeki his bu ay olck diyor kimyasal sonrası hemen hamile kalınıyor diyorlar bana sanırım ona biraz umut bağladım
Muzlupuding Cerennnn5858 yok canım , bende pembemsi bi kan geldi adete 7 gün kala herkes dedi erken adet olmussundur internetten baktım yerleşme kanaması olabildiği yazıyodu zaten sol kasıgımdada ağrı vardı acilde kan verdim öyle öğrendim
Bfduam Htc_snn ya şu işe bak, boşanma kararında hamile kalalamanın verdiği stres mi vardı? Barıştığınıza sevindim, tam da zamanında gelmiş minik🤲
Cerennnn5858 Denzk yapmicam yapmicam dedim şimdi eve geldim erken gebelik testi almıştım gelirken. Zar zor görüyorum silikten öte bi çizgi cıktı 😂 varmı yokmu olmasa cıkarmı bilmiyorum
Cerennnn5858 newbabyno2 valla ben yaptım sımdı gene dayanamadım🙄 zar zor eğip bükünce gözüküyo silik çizgi
a_burcu_bur minikmucizemmmmmmm beta kaç çıkmıştı acaba, dire mi gittiniz. Ben öğrendiğimde 3108di. Kese göründü ama bebek yok dendi. 10 gün sonra gidicem de heyecanlıyım, vardır inşallah 🤲🏻
Smyye1B minikmucizemmmmmmm Son adet tarihinden baktıkları için 4 haftalık diyorlardı ama ilişkinin üstünden tam 19 gün geçmişti öyle söyliyim 😇
minikmucizemmmmmmm Cerennnn5858 sabret canım erken test yapıp hüsrana çok uğradım o yüzden beklemelisin bence 🤗
limoncicegimFO Cerennnn5858 adetim in 5.guj gecikmesi n de test yaptım pozitif çıktı ertesi gün doktora gittim kan da baktı pozitif ve 4 veya 5 haftalık dedi