haticerabia45 Hasrett61 neler yemedim neler yapmadım ama bünye meselesi galiba benim paşa ne kadar istiyosam o kadar ısrarla fit kalicam diyor😂🥰
haticerabia45 SimayeceninAnnesi avokado ile aşk yaşadım resmen yat yiyodum kalk yiyodum o kadar tadını sevmesem de 😔ama 28 haftalık muayenemde 1030gr olmuş bebişim 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
SimayeceninAnnesi haticerabia45 ufff ben hiç yiyemedım bı tane aldım denedım tiksindim 😭😭 napsam ki acaba yarın kahvaltıya bı kez daha deniyim bakim belki bu sefer güzel olur 😂😂😂
Nuryldrm13 haticerabia45 avokadoyu nasıl yiyorsunuz bi kere deniyim dedim çok acı bi tadı vardı bir daha ağzıma süremedim yemek istiyorum aslında da olmuyor 😒
Fatmallblk SimayeceninAnnesi sonumuz ne olacak bilemiyorum 😅 doktorum çok kızıyor bu kilo nereye gidiyor diye ama elimde değil avakadoyuda sabah kahvaltılarında yarım olarak yiyorum çatalla ezdikten sonra biraz tuz pul biber birazda limon ekleyip denemelisin harika oluyor kızarmış ekmeğe sürüp yumurtayla tüketiyorum çok lezzetli oluyor
SimayeceninAnnesi Fatmallblk ya benım kıloyu doktor takmyor boyun uzun o yuzden normalsın ama şeker testıne sokmalıyız dedı 😂 sanırım bıdhakı gıdışte azar işitebilirim
Karanfila Rabiakrky Rabiakrky günde kaç tane sigara içiyorsun maşallah çok iyi kilosu 🧿Kahve içiyorum 2 tane acaba o mu kilo aldırmıyor bilemiyorum içiyor musun kahve 😌
Rabiakrky Karanfila kahve 28. Haftaya kadar içerdim ama onada kahve denmez gerçi süt kokusu rahatsız ettiği için bi kaşık kahve koyardım içine kokusu çıksın diye günde en fazla 6 tane içiyorum
Yaseminf Semaaaa1 yumurtanın üzerine taze soğan nane maydanoz roka doğra tadı şahane oluyor baharatli,nar ekşili, zeytinyağlı yap yani nergizleme şeklinde bu şekilde kesinlikle koku olmuyor tiksindiğimde böyle yapıyorum
Karanfila Rabiakrky sigara çok içmiyorsun genetik gerçekten ☺️Ben de Türk kahvesini azaltmalıyım 🤷♀️
Tgb7 Semaaaa1 Haşlanmış yumurtayı normaldede sevmem kayısı kıvamı ancak yiyebiliyodum şimdi iyi pişmiş yememiz gerekiyo ama 16 haftalık oldum başından beri hiç yiyemedim midem bulanıyo,bende omlet yada krep şeklinde tüketmeye çalışıyorum :/
Yasemin8892 Serenkrglmz canım bence kiloya hiç takılma gerçekten herkes için söylüyorum benim bebeğim 40+4 de 3420gr doğdu eltim de 3100 doğdu aralarında 3 ay var onun bebeği benim bebişi geçti kilo olarak halbuki ben daha vitaminli besliyorum ona göre ama bazı bebek kilo almaya elverişli oluyor kısacası Doğumdan sonrası önemli ben onu görünce anladım Doğumdan sonra güzel güzel bakarsın yeterki sağlığı yerinde olsun
JaDe80 Bende kahvaltıda normalde çok pişmiş yumurta yemezdim artık 1 adet yumurta bol peynir 1 bardak süt günde üç adet ceviz tahin pekmez 1 adet muz kivi çiğ badem çiğ fındık yeşil biber ☺️
Tugcesevimli Hasrett61 10 günlük bir anne olarak her gün yumurta yemeye süt içmeye dikkat ettim,muz yoğurt ıspanak bunlar çok önemli.Ve yulaf çok yedim sütü arttırıyor ve kilo aldırıyor bebeğe de 🕊️💓
Cinarsmom Hasrett61 doktor un dedijlerini birebir uyguladım 20 günde falan 740gram arttı kilosu hamdolsun çok minikti .. hwr sabah bir kase yoğurt. Bir tane haşlanmış yumurta.. bir kaşık pekmez gün içinde. Birde bala ceviz karıştırıp yiyordum. Arada da günde 3 4 ceviz . 💞
Tugbannebebek Momaslan totalde kaç kilo aldınız? Ve bebeğiniz kaç kg? Ben de sizin gibi beslendim hemen hemen. Yemeklerle hiç aram yok. Meyve ve kahvaltı ağırlıklı besleniyorum. 35+5 iz bugün kontrole gittim. 3150 gr olmuş prensesim maşallah. Ben de toplam 8 kg aldım
Momaslan Tugbannebebek zayıf hamile kalmıştım 52 kilo 170 im 16 aldım şuan. Bünyem almayada müsait. Bebekte 3250 aynı sizinkiyle doktora gittiğimizde 36+6 dıydı. Ama tabi kilo istenilen bir şey değil. Ki ben almasın diye artık az besleniyorum umarım almak isteyenlere yardımcı olur🙃
Tugbannebebek Serenkrglmz pekmez iç bol bol, diğer yediklerine ilaveten. Sağlıklı olsun da kilosunu kafaya takıp stres yapma, 2500 gr den sonrası sıkıntı olmaz dedi benim doktorum. O yüzden endişelenme, içini ferah tut 🙏🏼🌸