Snmbysl a_burcu_bur benim doktorum kan sonucun 2500 üstündeyse hamilesindir demisti bence bi kadım dogum uzmanına git balım büyük olasılık hamilesin🤗🥰
a_burcu_bur Snmbysl şu an yedi aylık oğlum var, tüp bebek. Ben nasılsa olmuyo modundaydım 🙈 hayırlısı olsun 🤲🏻 yarın gidicem doktora 🥰
Snmbysl a_burcu_bur rabbim oğlunun ömrünü güzelleştirsin hayırlı saglıklı olsun sıpa yarın haber ver ama mutlaka merak ettime bizi🥰 eger barsa onada bolca dua etmek gerek❤️😅
Nsrn1 a_burcu_bur hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah rabbim gönlünüze göre versin sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü hayırlı evlat eylesin inşallah ❤️
Eda_nur_2733 a_burcu_bur maşallah Allah’ın takdiri ve kısmet gerçekten zaten olmuyor düşüncesi ve bir anda beliren bir mucize Allah’ım isteyen hayırlısını bekleyen herkese nasip etsin kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲😊
Mucizebeklerkennn Kese için acele etmeyin Ben çok acele etmiştim surei git gel de yoruyor 5 veya 6. Haftadan sonra hem kalp atışını hem keseyi gorursunuz
Snmbysl a_burcu_bur ya çok sevindim sağlıcakla gucagına almayı rabbim nasip etsin insallah herşey gönlünden gecenin daha güzeli olsun 🥰
Esraa00 a_burcu_bur yaaaa çok sevindim aynısını dedi banada 5 haziranda doktor gel dedi benimde İnşallah hayırlı haberler alırız hep 💕😂🫂
a_burcu_bur Esraa00 5 Haziran Pazar günü oluyor ama o zamana mı gelin dedi, yani kaç gün sonraya çağırdı sizi, 10 gün mü ☺️
limoncicegimFO a_burcu_bur 5 haftalık hamileyim ve değerim 2700 lerde çıkmıştı öğrendiğim de. Hayırlı olsun cnm