a_burcu_bur Esraa00 5 Haziran Pazar günü oluyor ama o zamana mı gelin dedi, yani kaç gün sonraya çağırdı sizi, 10 gün mü ☺️
Esraa00 a_burcu_bur şahsi olduğu için eşim ne zaman evde olursa artık o zaman gidecem bir gün evde bir işte mübarek 4-5-6 farketmez🤣 Yok benimki nerdeyse 2 hafta dan fazla sonra çağırdı bakalım yaa
eslemsi a_burcu_bur ben 7 8den omce doktora gitmiyorum gebeliklerde. Gidip direk kalp atisi dinliyorum bos kese yi gormeye bide doktor yolu cekemem vlla
a_burcu_bur eslemsi kaçıncı gebeliğiniz ki ☺️ bilmeyen heyecandan, meraktan gidiyo direk. Benim ilki tüp , öncesinden başlamıştım zaten mecbur gitmeye 😝 ikinci de şok, olmuyo diye biliyoruz ama Allah’ın işi 🤲🏻☺️ hayırlısı olsun 🥰
eslemsi a_burcu_bur ikinci bu bnmde supriz oldu ztn ogrendim agla agla bi hal oldum. Bn hic istemiuordum dha kizim 25 aylikti aralari 2 yas 10 ay olck cok ckk az bnm icin. Sizinkilerkn ne kdar
Acemianneee08 a_burcu_bur 2 gün sonra tektarlayıp doktora git kuzum değerin gğzel muhtemelen keseyi görürsünüz