a_burcu_bur Kızlar adetim gecikmişti ama önemsememiştim. Dün evde test yaptım, bugün de kan verdim ve sonuç 3108. İki günde bir tekrarlamak gerekiyo dimi kan tahlilini. Yoksa bu değerle direk doktora gitsem kese bile görünür mü 🙄
Busra2089 a_burcu_bur Ben öğrendiğimde 3300 dü ve ben ertesi gün doktora gittim keseyi gördüm. 5 haftalık hamileydim ☺️ Bir dahada kan vermedim. Kalp atışını duymak için 2 hafta bekledim ama. 7.haftamda duydum çok şükür kalp atışını. Şu an 37+6 😍 Sizede hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla alırız inşallah kucağımıza 🥰
Deletedmom83940 a_burcu_bur valla ben 3505 ile öğrendim bi daha test yapmadım doktora gidince keseyi gördük 6+6 da kalp atışını duydum hayırlı olsun 🌸
Eda_nur_2733 a_burcu_bur ben beş gün adet gecikmesi ve 3334 ile gebeliğimi öğrendiğimde doktorum hemen gel keseyi de görelim demişti ben diğer gün gittiğimde keseyi görmüştük 5 haftalıkti diğer hafta da kalp atışlarını duyduk şimdi 26+2yiz çok şükür hayırlı olsun size de 😊
Birgul a_burcu_bur yani değeriniz yüksek güzel maşallah ama iki gün sonra tekrarlayıp gitseniz daha yüksek olur ve görünmesi daha kesin olabilir☺️
Busra2089 a_burcu_bur Benimde ablamla aramda 15 ay var. Belki annem zorlanmıştır amainanın o kadar güzel oluyor ki yaşlar yakın olunca hep destek olduk birbirimize. Endişe etmeyin bence. Rabbim verdiyse vardır bir bildiği 😍
Deletedmom83940 a_burcu_bur yok bende iki tane net çizgi çıktı ertesi gün gittim betayı doktor almıştı hastanede
Eda_nur_2733 a_burcu_bur bu benim ilk gebeliğim korunma yoktu galiba olsun hepsi kismetiyle sağlıklı şekilde gelsinler inşallah🤲
a_burcu_bur Busra2089 benim de kardeşimle aramda 17 ay var ama ilki tüp bebekti, bunu hiç beklemiyordum 🙈😂
a_burcu_bur Eda_nur_2733 ilki tüp bebek olunca nasılsa olmuyo düşüncesiyle 🤦🏻♀️ hayırlısı olsun tabi 🤲🏻🥰 sağlıkla gelsinler 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Eda_nur_2733 a_burcu_bur maşallah Allah’ın takdiri ve kısmet gerçekten zaten olmuyor düşüncesi ve bir anda beliren bir mucize Allah’ım isteyen hayırlısını bekleyen herkese nasip etsin kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲😊
Nsrn1 a_burcu_bur hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ❤️ adetiniz kaç gün gecikti? Kalp atışlarını ortalama 7.haftada duyuyorlar birkaç gün erken ya da geç olabilir tabii ki.
a_burcu_bur Nsrn1 iki hafta sanırım. Benim ilki tüp bebekti, şu an yedi aylık oğlum var. Nasılsa olmaz modundaydım 🙈 Ramazan’ın ilk haftası adetliydim diye hatırlıyorum yoksa onu da takip etmiyorum 🤦🏻♀️
Nsrn1 a_burcu_bur hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah rabbim gönlünüze göre versin sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü hayırlı evlat eylesin inşallah ❤️