Busbusu GizemKrkmz canm ben adete 7 gün vardi öğrendimsilik çizgiyle hemen gidip kan verdm 12.2 cikti
Cansel35 En son 11 nisanda adet gordum ayın ikisinde bel agrımdan dolayı o gece yatamadm kasıklarım da bir baskı var halen adet görmedim iki hafta önce bi parça kan gördüm sizce hamilemiyim
HanifeAhmet Cansel35 eğer düzenli adet oluyorsanız ve bu ay olmadıysanız soylediklerinizde hamilelik belirtisi
GizemKrkmz Busbusu benim çarşamba günü 24.96 çıktı yarın tekrar kan vereceğim. ayy çok stresli zamanlar rabbim korktuğumuza başımıza vermesin inşallah 🙏🏻 Sağ salim duyalım bebişlerşmizin kalp atışını
GizemKrkmz Busbusu sende bence bi kan ver beta yükseliyor mu onu takip et haftaya da kese için gideriz inşallah
GizemKrkmz Busbusu pazartesiye daha çok var ya insan merakta kalır kendi kendimize vesvese yapıyoruz kendimizi yeyip bitiriyoruz 😀
Busbusu GizemKrkmz malesef canım ama doktora e nabizdan ogrenmk istiyorum sonucu dersen pazartesiye beklemiyomusuz
Seydacyln hilalmami bende bir hafta kasık ağrısı yaşadım benim erken başlamıştı yumurtlama gününden itibaren ağrım oldu hep adetime üç gün kala test yaptım silik çizgiydi kan testi verdim hamileyim inşaAllah sende öylesindir hayırlısı ile
anneolmakzoramagulusuyeter Busbusu canım benim de nabzım 90 sanırım adetime 3 4 gün var bu yöntem doğru mu gerçekten. Normal bi insanın nabzı kaç olur gebeninki kaç olur? 21 yaşındayım ben yaştan kaynaklı da olabilir mi
Busbusu anneolmakzoramagulusuyeter canm bn hep bakıyorum esmid n 60 70 arasiydi hamile kalınca 80 95 arası degsiiyo
Semaa12 hilalmami benim adet olacağım gün ağrım oldu olamadim adet olmama yakında sabahları midem bulandı hafif hafif midem yandı bide adetim geçtigi gün göğüslerim acımaya basladi normalde adet olmadan 1 hafta önceden şişmeye başlar bu sefer öyle olmadi
ElifyV mucizeeem03 bak adetime daha varken kasık ağrısı gögüs hassasiyeti halsizlik ve akıntı yaşadım. Adet belirtileriydi ama adetime 8 10 gün vardı şüphelenip test yapmıştım canım
Kaleboynutuba Bfduam evet ve sürekli apır yemekler istiyordu canım makana pilav değil dolma beyran normalde eti sevmem ete düşmüştüm sonra geçti ama bulantılar başlayınca
Merra Ayy ben de adetime günler kala böyle ağrılar çekmiştim. Baya belimi bükmüştü 😁hayırlısıyla olsun inşallah @hilalmami
Tubasu hilalmami bende bu belırtılerle gittim Bugün hamıle olduğumu öğrendim canım hayırlısı şeninde olur
Kocagoz88 hilalmami ben 3 haftalıkken öğrendim canım. Dişimden dolayı ama öğrendikten sonra en belirgin belirti akıntıydı. Çok fazla oluyordu. Ve adet olacakmış gibi kasık ağrısı.
Bfduam Kocagoz88 ne renkti akıntı ve çok fazla derken miktarı neydi? Adete kaç gün varken başlamıştı?