Cikitabanana Ani baş dönmelerim vardı, anlık tansiyonun düşüyordu gözüm kararıyordu. Ama ilerde zaten adetim gecikti için bundan şüphelenmedim ama belli bir süre geçtikten sonra belirtiler böyle şey oluyor adet olacakmışsınız gibi ama adet olanmıyormuşsunuz gibi
nebisss Cikitabanana Benim de ilk bebek denemem oldu. Ancak 4-5 gün sonra ani göz kararması, ve kulak tıkanması yaşadım 30. Sn ye kadar. Tansiyonum düştü tahminimce ve hayatımda ilk kez oldu. Şüphelenmeli miyim bilmiyorum. İnşallah sizin dediğiniz gibiyse vardır belki bende de :) Beklediğim adet tarihi 26 Mayıs. Bu arada da sağ kasıkta ara ara batma yaşıyorum özellikle çok yürüdüğümde. Göğüs hassasiyeti ve şişkinliği de oluştu tabi. Bugün de sol belimden hafif yukarıya doğru da ağrı gibi bir şey:) psikolojik olarak bunları kendime yaşatmıyorsam umudum var ama hayırlısı:) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :)
Dalban_rabia hilalmami ben adetimden 5 gün önce çok az Bi kanma oldu yerleşme kanaması yıl Bn bilmiyordum adetim de geçince test taptım çift çizgi çıktı Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın
Bfduam Kocagoz88 ne renkti akıntı ve çok fazla derken miktarı neydi? Adete kaç gün varken başlamıştı?
Kocagoz88 Bfduam şeffaf akıntı su gibi oluyo biraz kıvamlı oluyo değişiyor yani. Adetle beraber başladı diyebilirim
Ademmeva Deniz_20 bende de bel ağrısı ve kasık ağrısı vardı bel ağrım geçsin diye yürüyüş yaptım durdum meğer gebelik belirtisiymiş şimdi 7 haftalık hamileym ve üşüttüm hastayım dua edin banada
Seherselim hilalmami Benim yaşadığım ilk belirti bebek düşünmeye başladığımız günün ertesi günü yoğun akıntı ama sürekli akıntım oldu hamile olduğumu öğrenene kadar idrar yolu enfeksiyonum varmış birazcık ondan mı yoksa döllenme olduğu için mi o kadar akıntı oldu bilmiyorum. Şuan 5 haftalık hamileyim bebek düşündüğümüz ilk ay hamile kaldım çok şükür Allah isteyen herkese nasip etsin.
cerenmemisss Seherselim. Canım muhakkak idrar yolları enfeksiyonunu tedavi ettir. Tedaviye uy. Düşüklere sebep olabiliyor Allah korusun
Seherselim Evrim622 akıntım baya bildiğin beyaz akıntı. Ama çok yoğun günde 2 3 belki daha fazla çamaşır değiştiriyordum o kadar çok.
HanifeAhmet Busbusu 4 haftalıktı ben öğrendiğimde de aynı ağrıları hâlâ çekiyorum doktor bana bebek sağlıklı dedi sadece hamilelikle birlikte sağ tarafımda kist büyümüş 6 cm onun büyümesini takip edeceğiz dedi
Yigit_Yagiz_Moms Her iki hamileliğimde de ilk belirtim adetime 1 hafta kala yaşadığım yerleşme kanamasıydı sonra bel sırt meme ve kasık ağrıları başladı normalde adetime bu kadar çok varken başlamazlardı
HanifeAhmet Cansel35 eğer düzenli adet oluyorsanız ve bu ay olmadıysanız soylediklerinizde hamilelik belirtisi
cerenmemisss GizemKrkmz kan değerin önemsiz ama artışı önemli kuzum atıyorum bugün 60 çıktı pazar 120 salı 240 perşembe 480 şeklinde yani 2 güne bir 2 katı olacak. Onunki 50 çıkar baskasının 100 çıkar. Ama hepsinin 2 kat artması gerek
GizemKrkmz cerenmemisss yaa çok şükür beta yükseliypr iki gün önce 24 olan beta bugün 102ye çıkmış rabbim herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻
Seherselim cerenmemisss aile doktoru ilaç kullanacak kadar yüksek değil dedi ama kadın doğum uzmanına gidince söyliycem inşallah sıkıntı olmaz ama teşekkür ediyorum