Aysgl1305 hilalmami önce kasık ağrısı adette de görülen bisey bunu belirti olarak baz alamayız. Sonrasında normalde akıntın olmuyorsa ve ilk defa olduysa belki bir belirti olabilir çünkü akıntı adet öncesi de görülebilir. Şuan bence erken bi 23′ü olsun ondan sonra gözlemle
Busbusu Melekk8 bnde 4 +2 yim yarn adet günüm. Biraz erken öğrendim ben gebeliğimi bugün çok ağrım oldu korktum bende adet olcam die
Melekk8 Busbusu canım normalmiş insan korkuyor ama yerleşmede olurmuş kanama olmadığı sürece sorun yok
GizemKrkmz Busbusu seninle aynıyız bende dün öğrendim 4+2 yim bugün felaket kasık ağrısı oldu belim çok ağrıdı her an adet olacakmışım gibi çok korktum 😟 ilk gebeliğim.. yarın tekrar kan vereceğim değerlerde artış var mı diye. Senin kan değerin kaç çıktı kuzum
Ebrueylul18 Polat_nur11 yaa bende öyleyim canım 8gun vra adete ama goguslerim şiş ve arada ağrıyo sizliyo kasıklarımda ağrı oluyo bilemiyorum umitlenmek istemiyorum ya geçen ay kimysaal gebelik geçirdim
Busbusu GizemKrkmz canım bn 7 gün vardi adete öğrendim gittim hemen kan verdim 12.2 çıktı gebelik var dendi ama çok küçük dedi sağlık ocağı yine ver kesinleşsin dedi bn vermedm kan senin kaç cikti
Busbusu GizemKrkmz canm ben adete 7 gün vardi öğrendimsilik çizgiyle hemen gidip kan verdm 12.2 cikti
cerenmemisss GizemKrkmz kan değerin önemsiz ama artışı önemli kuzum atıyorum bugün 60 çıktı pazar 120 salı 240 perşembe 480 şeklinde yani 2 güne bir 2 katı olacak. Onunki 50 çıkar baskasının 100 çıkar. Ama hepsinin 2 kat artması gerek
Patito__ Arkadaşlar öğrenmek istediğim şey kasık ağrısı illa batma şeklinde ağrı oldumu herkeste yoksa sdce kasık ağrısı çekilme gibi ağrı mi oldu acaba :))
Aysedal_ hilalmami uyku 🙄 kafamı kaldıramıyordum açlıktan ölüyordum ama kalkıp yemek bile yemiyordum 🙇🏼♀️
tatlisbirkiz Kızlar benim de akıntım bi şeffaf oluyo bi süt beyazı renginde oluyo anlamadım ve her an adet olacakmışım gibi bi Ağrı ümitlenmekte istemiyorum ne değişik bi hissiyat yaa test alsam da çıkmaz şuan muhtemelen sabırrr … :)
tatlisbirkiz Melehat45 benimde 24. Yumurta takibi de yaptırdım bu ay üstelik canım o yüzden ne yaşıyorsam gebeliğe yoruyorum ister istemez ama adetle belirtileri tıpa tıp aynı ayırt edemilemiyor işte
GizemKrkmz Busbusu benim çarşamba günü 24.96 çıktı yarın tekrar kan vereceğim. ayy çok stresli zamanlar rabbim korktuğumuza başımıza vermesin inşallah 🙏🏻 Sağ salim duyalım bebişlerşmizin kalp atışını