mervee0606 Nuraslanklc Yaa ben ilk testte gorup baktirdigimda 221 di 4 gün sonra tekrar baktırdım 1445 cıktı keseyide göremeyince telaş ettim ilk gebelik olunca insan herseyden korkuyo 😂Rabbim sağlıkla kucağımızaa almayı nasip etsin
mervee0606 Deletedmom7373700 Ayyy valla ilk gebeligim diye cok endişe ediyorum galiba doğru diyosunuz herkes belirti olmasın ister bende midem bulansın falan istiyorum illa hissedicem😂😂☺️
Deletedmom7373700 mervee0606 bende senin gibi diyordum midem bulansın hamilelik belirtim olsun diye. Sonra bir başladı mide bulantılarım her gün ağlayıp allahım ne olur geçsin diye dua ediyordum 😂 inşalllah bulantı olmaz 🥲🤭
mervee0606 Deletedmom7373700 O zaman insallah olmaz herşey yolunda olsun da bulantı olmasada olur 😂☺️🤲🏻
makin mervee0606 bende aynı böyle başlık açmıştım hatta neden midem bulanmıyor falan üzülüyordum her şey yolunda canım her gebelik aynı olmuyor şuan ben bulantıdan mutfağa girmek istemiyorum 🥹 inşallah kese ve kalp atışları görüldükten sonra rahatlayacaksın🧡
mervee0606 makin Çok şükür ya çok teşekkür ederim insAllah bi görebilirsek içim rahat olacak gerçekten hayırlısıyla Rabbim hepimizin evladını bizlere bağışlasın yokluklarını göstermesin 🤲🏻☺️🌸
Izm123 mervee0606 Kese 6 ya doğru gözüküyor canım. İlla bir belirtin olmasına da gerek yok. Önemli olan beta HCG artması 2. Kez kontrol ver birde düzenli artmismi
mervee0606 Izm123 Evet suan düzenli dediler yine kan veririm insAllah 6 7 haftalarda gideyim o zaman tekrar teşekkür ederim ☺️
Bbbbnn mervee0606 canım 1455 le karından ultrasyonka kim görmüşki allah aşkına vajinal anca görünür doktorun demedimi.
Bbbbnn mervee0606 ayrıyeten keseyi ben 5+2 de görmüştüm ki sende 2 gün sonra 5+1 olursun betan 3000 olur mis gibi görürsen hiç olmadı sonraki gün zaten görünür ama bu betayla görünmez benim 4000 beta ile 5+2 de minicik zat zor karından gördü doktorum
mervee0606 Bbbbnn Hayır hiçbir bilgilendirme yapmadı kese gözükmüyor dedi sadece sanırım doktoru değiştirmem lazim bütün endişem o yuzden oldu zaten gebelikle alakalı hicbir bilgim yok çünkü belki bunu bana söylese bu kadar endişe etmeyecektim
Bbbbnn mervee0606 öyle canım kendini strese sokma boşuna gayet normal bu değerle. Doktorlar bu kadar paniklediğimizi vs bilmiyolaf
Asgzmm mervee0606 Bende suan 6+6 oldum benımde bulantım vs hıc bıseyım yok ve kesem de 5. Haftada göründü endıselenme senınde görünür ❤️
asilannesii mervee0606 canım kese görünmesi için beta nın 3000 üzerinde olması lazım. Bende 4 haftalık hamileyim sadece kasıklarımda kramp sancı var o kadar endişelenme 🌸
mervee0606 asilannesii Ay bende aynı durumdayım Allah razı olsun tesekkur ederim endişelerimi giderdiniz ☺️☺️🌸
momeva mervee0606 9. Haftamda belirtim oldu. Ondan önce hiç hamile gibi değildim. Şuan bile kendimi hamile gibi hissetmiyorum bazen dıkd