Ceren_16 Durumumuz aynı bende tam konu açacaktım bu konuyla ilgili bugün doktora gittim 4+6 kese görünmüyor dedi beta 1076 çıkmış ama sonuçları gösteremedim e nabızdan baktım yarın tekrar gidicem bakalım ne diyecek ☺️ Sağlıkla büyürler inşallah 💞
mervee0606 Ceren_16 Amin insAllah Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin herşey yolunda gider insAllah ☺️❤
N_A_Z_L_I_M MinnieMouse Bizde 8+3 olduk.Benim bulantılarım da 6.haftadan itibaren başladı ne zaman bitecek diye sabır ediyorum
mervee0606 N_A_Z_L_I_M O kadar zor demek ki belki benimki de o haftalarda başlar bende bu konuyu acaba kadar düşünüp duruyodum belirtim neden yok diye:) Rabbim yardımcın olsun 🌸
mervee0606 Nuraslanklc Şehir hastanesine başlıcam ama doktor arastırmasındayim iyi bi doktor bulursam insAllah sen hangi hastaneye gidiyosun
Nuraslanklc mervee0606 ben her seferinde şehir Hastanesi’ne gittim çok memnunum bu gebeliğimdede oraya gidicem 🙂 orada çok güzel avantajı oluyor insanın
Nuraslanklc mervee0606 randevu bulabilsem Necati hoca diyeceğim ama maalesef adam çok ünlü oldu 2 senede herkes ona gidiyor asla randevu bulunmuyor 😕denk getirirsen onu öneririm Birde haftaya göre ayırmışlar doktorları belli haftalara belli doktorlar bakıyormuş şimdi
Rmysa0308 mervee0606 daha çok erken canim normal benimde ilk başlarda sadece kaşık agrisi olmustu mide bulantılarım 8. Haftada başladı mesela değişken bişe kişiden kişiye
mervee0606 Rmysa0308 Çok şükür canım aman normal olsun ilk gebelik olunca kendini çok dinliyo insan bakalım benimki ne zaman başlayacak cok tesekkur ederim ☺️
mervee0606 Nuraslanklc Teşekkür ederim valla şansımıza hangisi gelirse dicez o zaman bu süreçte doktor çok önemli gerçekten ilk gebeliğim olduğu için doktorumda anlayışlı olsun istiyorum bazıları çok azarlıyo ister istemez moral bozuluyo
Sehersudi mervee0606 benim de 10. Haftaya kadar hiç bir belirtim olmamıştı. Sonradan hafif midem bulanmaya başladı ve uyku problemi gibi şeyler le devam ediyorum. Ama ilk gebeliğim de hemen belirtileri görmüştüm bunda geç oldu. Sizin gibi bende neden acaba diye çok merak ettim. Genelde erkek bebek olacak ondan belirti yok dediler ama ne kadar doğru bilemeyiz
mervee0606 Sehersudi Tabi bilinmez ama belki doğruluk payı vardır bende çok sorguladım buraya konuyu acana kadar herkeste farklı olduğunu görünce içim rahatladı insan belirti hissetmeyince bie sknti mı var diye düşünüyo ister istemez
Nuraslanklc mervee0606 Necati hoca çok iyi Burçin hanım var oda iyi Fatma Salih birde bunlardan hangisini denk getirirsen al ben Necati bey sayesinde doğumum bile mükemmel olacaktı geceden nöbetçi olup akşama doğru gitmeseydi🙂 ama kısmet yinede harika bi doktor