Sulemrahkuzey Cansugomur bende diyorum bizim bu tayfanın çenesi neden bu kadar düşük meğersem hep ikizler varmış yalnız değilmişim 😂😂💪🏻
Cansugomur Sulemrahkuzey çenesi düşük olduğum kadar da sinirliyim ama 5dk a sonra hiç bişey olmamış gibi gülerim sonra ağlamaya baslarim öyle dengesizz 🤣🤣
Sulemrahkuzey Cansugomur ahahahah o bana arada vuruyor Allah’tan devamlı öyle olsam eşimle papaz oluruz o da Başak bütün özelliklerini taşıyor maşallah 🤦🏼♀️ İki zeka küpü bi araya gelince çok fena oluyor ortalık karışıyor 💁🏼♀️
Rasev deletedmom209 bilmemya😐😑nefes sikintisi cekiyorum dokdora gittim bissurru ilaç falan yazdi hep uzanmaliymisim
Deletedmom434 Duyguuuu kız en ufak hakaret 2,5 binden başlıyormuş ergenler gibi laf yetiştirmek yerine kendimi adalete bıraktım😂😂
Rasev deletedmom209 dedim canim 8aya gecdim diye bebegimde asagida dokdor hep yatip dinlen 1ayi gecir korkusu yok dedi
deletedmom209 Deletedmom434 aşkım ben hep likralı elbise giyiyom hiç hamile kıyafeti giymedim büyük geliyo hepsi s beden giyiyodum likralı m bedene giriyom 5 tane elbisem var değiştirip değiştirip giyiyom napim
Deletedmom434 deletedmom209 tamam kuzu benimde baya elbisem varda neyinden çekiniyorsam kontrolde giymiyorum😂