Deletedmom434 deletedmom209 tamam kuzu benimde baya elbisem varda neyinden çekiniyorsam kontrolde giymiyorum😂
deletedmom209 Deletedmom434 allahım aşkım nolcak giy çok rahat oluyo ben hep likralı aldım doğurduktan sonra da rahat giyerim yani
Deletedmom434 deletedmom209 kız dellendim e bebekte istediğim anne yanı beşiği kalmamış burada ki mağazayı aradım kocam işten çıkınca gelicem bak bana anne yanı beşiği ayırın dedim😂😂
Burcu16 deletedmom209 kan çekti görüyormusn bir sedye meselesinden ne oldugumuzu anladık😹😹Yaşasın ikizler kadınları 😎✌🏻
Cansugomur deletedmom209 geldim sonunda eve internetim yoktu sabahtan beri geziyorum 🤣🤣🤣 bı ikizler daha mı geldi deliler Hastanesi'ne dönücek burası 🤣🤣🤣
Deletedmom434 deletedmom209 kız hazır dursun kurmayacam 😂 bende napsam ne etsem karar veremedim anne yanımı alsam park yatakmı bilmiyorum😢
deletedmom209 Deletedmom434 anne yanı pek kullanışlı değil kuzum park yatağı 3 4 yaşına kadar kullanır anne yanından kolay çıkıyolar korkuyom hareketlenmeye başlayınca ben görmezken düşer diye
deletedmom209 Deletedmom434 iki kat oluyo aşkım ara katı atıp üstüne yatak koyuyosun 8 aylığa 10 aylığa kadar orda yatar sonra ara katı çıkarıp yatağı aşağı koyuyorsun istediği gibi debinsin çıkamaz
Burcu16 deletedmom209 hadi senin ki çok cok yine eski haline döner benim sırtımdaki kedi ben düğün için 12 kilo verdim zayıfladıkça fareye dönüştü haline şükret canım 😒🤧
deletedmom209 Burcu16 hahaha proteğin basıp basıp sırtına melek kanadı yaptırmıştı bi arkadaşım ondan sonra sporu bıraktı melek kanadı oldu sana kaz tüyü
Rasev deletedmom209 dedim canim 8aya gecdim diye bebegimde asagida dokdor hep yatip dinlen 1ayi gecir korkusu yok dedi