deletedmom209 tomurcukannesi hahaha ya ne hayallerim vardı yaptırdım bi yaz bikini giydim öteki yaza hamile kaldım seneye haşema giyerim saklamak için
deletedmom209 [bilinmeyen] Baharun2 Deletedmom434 parasetamoll Fatmaigdeli mucizemizibekliyoruzz tomurcukannesi behrem Buralar eskiden hep kaynana postuydu şimdi hiç kimse kalmamış valla bi post açıyoz 1 yorum atıp bırakıyosunuz doğurayım da gideyim heppi kids e orda kanka yaparım kendime
deletedmom209 Fatmaigdeli pozisyon değişti ya kuzu öyle yürüyemicek kadar etkilemiyo sadece vajinada çok baskı var hastaneye giderken oturamadım bile o kadardı yani
Baharun2 deletedmom209 ahahah kardeş acı söyler 😂 bişi olmaz kırkın çıkana kadar sıkılaşır zaten eskiye döner kanki 💕
Baharun2 deletedmom209 yok zaten onu yaptıracam da doğum sırasında kesi dikiş olayımdan tırsıyom 😐😐😐😐
deletedmom209 Baharun2 epizyosuz kadın kalmayana kadar çabalıyoruz günümüz doktorları epizyo yapmayı çok seviyor bazıları epizyo makasını süsleyip fantezili kesi atıyor
deletedmom209 [bilinmeyen] hahaha belimdeki khalesi adında pitbull dövmesi gebelikle alakalı oluşan göbeğimle tepkimeye girerek büyüdü bundan ötürü oluşan çirkin görüntüden ifrit olduğumdan görüntünün temelli benle icabet edip etmeyeceğini merak ettim ve danıştım ne diyorsun
deletedmom209 Baharun2 inşallah kuzum oğlumun keyfi bilir bu kadar sinire sitrese çocuk da doğmak istiyo haliyle