deletedmom209 Kızkar belimdeki yavru pitbulcuğum göbeğim büyüdükçe aslan yavrusuna döndü doğurunca göbek inecek garip bi şekil alır mı acaba 45 kiloyken gebe kalacağımı hesaba katmadan yaptırmıştım 😆
mucizemizibekliyoruzz deletedmom209 benimde belimde var yani baya kiloda aldım ama olduğu gibi duruyor bişey olmadı valla 😄
deletedmom209 @Sulemrahkuzey @[silindi] @parasetamoll @Duyguuuu @mucizemizibekliyoruzz @Baharun2 kızçelerim o kadar çokki etiketleye etiketleye bitiremedim
deletedmom209 [bilinmeyen] Baharun2 Deletedmom434 parasetamoll Fatmaigdeli mucizemizibekliyoruzz tomurcukannesi behrem Buralar eskiden hep kaynana postuydu şimdi hiç kimse kalmamış valla bi post açıyoz 1 yorum atıp bırakıyosunuz doğurayım da gideyim heppi kids e orda kanka yaparım kendime
Fatmaigdeli deletedmom209 hay mahsallah bende merak ediyordum ne oldu die o bebegin basi hala hissediliyormu 🙈🙈😄😄😄
deletedmom209 behrem değilim ne hastanesi oralar bana aykırı yerler sistemin dayatması hastane hangi sansar karısı doğururken hastaneye götürüyo veya hangi timsah ay ben hamileyim çiğ insan yemiyim diyo
deletedmom209 Deletedmom434 çatlak yok yok dedim çatladım kuzum pitbuluma bişey olmaz dedim aslan yavrusuna döndü ne olmaz dediysem yaşadım valla pek ümitli değilim
deletedmom209 Fatmaigdeli pozisyon değişti ya kuzu öyle yürüyemicek kadar etkilemiyo sadece vajinada çok baskı var hastaneye giderken oturamadım bile o kadardı yani
Baharun2 deletedmom209 ahahah kardeş acı söyler 😂 bişi olmaz kırkın çıkana kadar sıkılaşır zaten eskiye döner kanki 💕