deletedmom209 [bilinmeyen] Baharun2 Deletedmom434 parasetamoll Fatmaigdeli mucizemizibekliyoruzz tomurcukannesi behrem Buralar eskiden hep kaynana postuydu şimdi hiç kimse kalmamış valla bi post açıyoz 1 yorum atıp bırakıyosunuz doğurayım da gideyim heppi kids e orda kanka yaparım kendime
deletedmom209 Cansugomur bende diyom kim eksik ben niye seni etiketlemeyi unutuyorum elim alışmadı daha 😂
parasetamoll deletedmom209 kız o değilde ya bebenin sırtında oluşursa o dövme niye yağmurda ıslanıyoruz bebeğimizde ıslanıyor ma dövmemiz geçmeyecek??
deletedmom209 Duyguuuu barış semiha yoğurtcuoğlu sabah ekle aşkım gerizekalıyla kavgalıyım ortak kullanıyoz
Duyguuuu deletedmom209 ortak kullanmayin abi su instagramlari ya ben sana bagira cagira doguran kadin videosu gondercem belki 😀
Deletedmom434 [bilinmeyen] annemde kalıcam bugün kuzu eşim bıraktıda anamla dedikodu yapıyorduk e birde grip olmuşum sabah daha aktif dönecem aranıza
Deletedmom434 deletedmom209 hastayım ule mazur gör vallahi burnum öyle akıyor ki yarısı yerinde yarısı peçetede
Brlgry deletedmom209 pitbullun genişlesin iyidir gene oda ne ki benimki ortadan çatladı yok böyle bir şey 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
deletedmom209 Deletedmom434 ya hadi moderatör oldun unuttun bizi öyle desene ağırdan satıyon kendini 😄