deletedmom209 weallwantlove bende çok severim memleketim diye demiyorum ne kadar şerefsiz adam insan varsa oraya koymuşlar adını da şerefli koçhisar koyup paklamaya çalışmışlar
deletedmom209 weallwantlove valla öyle denizlide de deniz yok mesela kahraman marak kahraman değil bursanın da ufak tefek taşları yok 🤷🏻♂️
deletedmom209 Deletedmom434 ben öyle yapıyorum mesela herkese soruyorum dinlicek gibi sonra kendi bildiğimi yapıyom
deletedmom209 Deletedmom434 allahım burası hiç ayrılmasın amin ( 3 ay sonra birbirlerini tanımazdan geldiler)
Cansugomur deletedmom209 çok donegimdir 3takim değiştim galatasarayliyken Beşiktaşlı oldum şimdi fenerliyim 🤣🤣🤣
Deletedmom434 deletedmom209 hahaha doğurmadan önce aşkım doğurduktan sonra şey pardon tanışıyormuyduk hanımefendi😂😂
deletedmom209 Cansugomur arsenal bana 180 tl kazandırdı zirvede bıraktım at yarışı oynayacam at olarak da kocamı kullanıcam allahın izniyle
weallwantlove Cansugomur @deletedmom209 ben de çöpü attım şimdi de dibinde iki liralık kazı kazanlar 😂😂 kocamın ruhu bile fakir garibanım bi de benden saklayabileceğini sanıyor çöpün dibine atarak 😂😂
Cansugomur deletedmom209 hahaha 😂😂 harbi kız kaynanan neyle beslemis kocani 😂sulak yerde yetişti herhalde 😂
deletedmom209 Deletedmom434 taciz ederim hepiniz eklisiniz bende (adamla kavga ediyorum sizle konuşup gülüyorum adam diyo ne gülüyosun ciddi ol azcık ) kavgamı yaşatmıyosunuz bana 😂
Deletedmom434 deletedmom209 hahha😂😂 taciz edersen seni şikayet ederim diyormuşum şaka kız dağılmayız tabi niye dağılalım kız içinden gül yumuşadın sanmasın
Sulemrahkuzey deletedmom209 kız yemin ederim gülerken eşime denk geldim kendi kendine ne gülüyorsun diyor ikizleriz diye adam iyice dengesiz sandı beni 😂😂
deletedmom209 Cansugomur annesi bir 50 benden kısa babası 170 orta halli benimki 2 metre kayınbabamı uyarsam bu konuda iyi olacak tüpçü 2 metre 😂
deletedmom209 Deletedmom434 ona karşı gülünce daha sinir oluyo hoşuma gidiyo gönderdim şimdi işe giderken de balkondan inşallah işe gidiyorum diye yuet dışına kaçıyosundur diye bağırdım