deletedmom209 Cansugomur annesi bir 50 benden kısa babası 170 orta halli benimki 2 metre kayınbabamı uyarsam bu konuda iyi olacak tüpçü 2 metre 😂
deletedmom209 Deletedmom434 ona karşı gülünce daha sinir oluyo hoşuma gidiyo gönderdim şimdi işe giderken de balkondan inşallah işe gidiyorum diye yuet dışına kaçıyosundur diye bağırdım
deletedmom209 Cansugomur atarım şimdi numaramı siz grubu kurun beni ekleyin hepinize tek tek numara atmayım adam demesin napıyo bu 😂
weallwantlove Cansugomur @deletedmom209 ben de çöpü attım şimdi de dibinde iki liralık kazı kazanlar 😂😂 kocamın ruhu bile fakir garibanım bi de benden saklayabileceğini sanıyor çöpün dibine atarak 😂😂
deletedmom209 weallwantlove ahahahaha biz kazı kazanı serisiyle alıyoz bi ara pokere sarmıştık ailecek kumarbazız galiba
Cansugomur deletedmom209 Deletedmom434 benim kuzucum hasta o yüzden aktif değil fazla 😚😚😚😚kuruyorum grubu 😂
weallwantlove deletedmom209 eşim kafayı takmış çorabı ters dönmüş ayak ayak üstüne atmış zengin olcam diyo tamam dedim 😂😂