Deletedmom434 Hanımlar pudra pembesi saten sabahlık içine ne renk gecelik gider isimli sabahlık yaptırdımda geceliğin rengini çözemedim pembe giysem pembe panter olurum
weallwantlove deletedmom209 ben de zaar tek iç anadoluda kullanılıyor sanıyodum bizde bi de ellağm var 😂😂
Deletedmom434 deletedmom209 weallwantlove şey dermişim şimdi tavsiyelerinize uydum ve onun içine kırmızı gecelik aldım falan😂
weallwantlove deletedmom209 bildim bildim. Üniversiteden sınıf arkadaşım oralıydı çok severdi oraları çok anlatırdı ordan biliyorum😘
deletedmom209 weallwantlove bende çok severim memleketim diye demiyorum ne kadar şerefsiz adam insan varsa oraya koymuşlar adını da şerefli koçhisar koyup paklamaya çalışmışlar
weallwantlove Deletedmom434 inan aklımdan geçti hani tulumlar oluyor ya göğüsler ve malum bölgeler açık dışta geri kalan dantelli kırmızı 😂😂😂😂
deletedmom209 Deletedmom434 ben öyle yapıyorum mesela herkese soruyorum dinlicek gibi sonra kendi bildiğimi yapıyom
Deletedmom434 weallwantlove kız lohusa geceliği soruyorum ben sen ne ettin😂😂 Elime birde tüylü kelepçe ver