Selamcanim Sıkma canını yahu. Doktorum iki haftaya kadar ileride yada geride olması büyük bir problem değil herkesin bünyesi farklı sonuçta demişti. Sağlıklı doğsun yeter.
Mrvnehir208 edis22 doktorumun tavsiyesi gunde iki kase yoğurt iki bardak sut kuruyemisler et bir bardak maden suyu yani bol bol protein karbonhidrat almaya calis son haftalarda ne yesen bebeğe gidiyo kilo yapıyor bir haftada bile çok fark oluyo kilosunda
Simge-arikca edis22 ben bugün 35 haftalik oldum bebegimin kilosu 2 hafta önden gidiyor ama ben bacak ağrısı çok yaşadığım için günde 2 tane sade soda içiyorum eğer sade soda içiyorsan bebeğe aşırı derece kilo aldiriyor
Mizgin09 betul12f Merhaba gözüme her çarptığında mesela akşam yemeği yedikten sonra saat gece 1 lerde acıkıyorum kalkıp tahmin bekmez veya muz süt içiyorum eğer kesmezse kaşarlı tost ve süt yapıyorum 😂 kahvaltılarda mutlaka kaynatılmış yumurta cevizli bal ve kaymak ben biraz iştahlı oldum bu hamileliğimde canım ne isterse yiyorum birde bol bol meyve
star3star Nebahataydinliohku ben bugğn 22. haftama girdim.21. haftamda kontrolüm vardı ikizlere hamileyim bir bebeğim 378 bir bebeğim 381 gr dı🧿doktorum gayet güzel gidiyorsun demişti.22. haftada sizin bebeğinizin kilosuda maşallah iyi 🧿
Nealakasivarrr edis22 yani beslenme öncelikle bize iyi gelmeli… ki bebek de bizden alsın o besinleri… Benim oğlum 4360 55 cm doğdu. Ekstra hiçbirşey yapmadım. Ama baya kanımdan çekmişti. Şimdi hem hamileyim hem oğlumu emziriyorum. Kanım baya baya düşmüş. Kızım da oğlum gibi kilolu 2 hafta önden gidiyor. Ekstra hiçbirşey yapmıyorum. Et süt ürünlerini tüketmeye çalışıyorum birde günde mutlaka 2 yumurta yerim garanti. Beni dinç tutacak şeyler bebeğe de kilo yapıyor bence
Zeynosunannesii Fuldennn peki doktorunuz 40 haftaya kalırsanız iri olur demedimi benimde kilosu öyle de korkuyorum böyle giderse de normal olmaz diye ilkim normaldi çünkü
Fuldennn Zeynosunannesii Merhaba😊 evet doktorum iri bir bebek dedi ama kırk haftayı bulmaz doğumun ağırlıkla aşağı doğru iner erken olur zaten haftasından önce gidiyor erken doğum olmaz dedi ama durursa da 40 haftada 5 kiloya yakın olur o zamanda zorunlu sezaryene almak zorunda kalırım dedi
haticerabia45 unkowngirl diğer gebeliklerimde bebe bisküvisi çok yemiştim acaba o mu kilo aldırdı bunda hiç yemedim bicirigim ne yaparsan yapayım istediğim gibi olmadı 😂🙈
BayBaby Çoğu kişi kaşar peynir yazmış. Besin değeri en az olan ve sağlıksız olan peynir kaşar peynirdir. Bir araştırmakta var 🙏, çiğ kuruyemişler meyve et süt balık faydalı olacaktır 🙏🙏🙏
Kubra_miray_szr BayBaby ayakta alkışladım seni canım kadar peynir nr kilo aldirir bebeğe nede sağlıklı bişey sağlıklı peynir olan kilo aldıran elde yapılan inek peynirirdir bebekler.ne ile kilo alır kimse bilmez herkes muz kasar yazmış ama yanlış.bilgi eskiden insanlar kaşar muz yiyordu bebekelri.4.kilo.duguyirdu hayır eskiden süt yoğurt tereyağı. Bunlar yedikçe bebekelr.sgalikli ve kiloluydu ve dedigin gibi et balık bunlar çok iyi ozelikle balık
Tugceonur edis22 hergün 2 bardak yoğurt veya süt tüketirdim ilk hamileliğimde kuru üzüm incir kaşar brokoli karnabahar ısbanak
Canan7840 edis22 üzülme zaten önce giden bebekler doğuma yakın normale dönüyorlarmış yoksa bebek cok kilolu olup doğumu zorlaştırabilirmiş ki 1 haftalık ileri ya da geriler cok önemli değilmiş ultarasonda hata payı oluyor sıkıntılı bi durum görse doktorun söylerdi zaten sen moralini yüksek tut bebişlerimiz herseyi hissediyor