Sltn0 Naneliayran bana da 25 hafta çoooook uzun gibi geliyor ama dönüp bakıyorum daha 30 lu haftaları var diyorum henüz daha erken olduğunun farkına varıyorum😅 ama her hafta aynı dikkat aynı duygular aynı özen oluyordur o değişmiyordur diye düşünüyorum.
Sltn0 127383 tam bir yaz bebişi 😇 kışa kadar biraz ele avuca gelir, bizim Ağustos sonu Eylül başı gösteriyor takvimler, tam ara dere 🙃
tazebiranne_hg04 Sltn0 öyle cidden bilmiyorum bizler daha bir anaç yapıya sahip olduğumuzdan olabilir belki
Sltn0 scentburcu61 evet ilk… 🫠 Allah lohusalık psikolojisini vs hemen atlatmayı da nasip etsin inşaallah 🫠🥹
Umutunannesi92 Sltn0 işte bende de tam tersi anlattığınizin 🤷🏼♀️ akşamları çok yorulunca ciddi bel ağrısı yaşıyorum bide bacaklarım bileklerim çok şişiyor pofiiiidiiikkk oluyor o yüzden dikkat ediyorum 🤗
Sltn0 Umutunannesi92 aman dikkat edin lütfen, ayakta çalışmak zaten zor, hamileyken ayakta çalışmak daha da zordur 🫥
Sltn0 127383 bebişe iyi de kendimize fena, ev çok güneş alıyor sauna gibi kapı pencere kapalı napıcaz hiç bilmiyorum🫠😅
Rabiakrky Sltn0 valla kuzum dediğin gibi her haftası aytı zor özellikle şu son haftalarda artık tek dileğim bir an önce doğurmak nefes darlığı yürüyememe oturamama oturduğun yerden kalkamama vs ama olsun değecek inşallah
127383 Sltn0 bizim buralar soğuk ya daha ısınamadık kombi yaniyor😁 yazın da cok serin olursa rahat ederim