Umutunannesi92 Sltn0 benimde son 103 🎊🎊 günlük işlerimi oturarak hallediyorum çalışırken ayaktayım zaten dengeliyorum bı şekilde doğumdan korkuyorum evet ama bebeğimin yüzünü çok merak ediyorum o yüzden bu duygumu öteliyorum🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Sltn0 Umutunannesi92 Bende oturarak çalışıyorum günlük işlerimi ayakta halletmeye gayret ediyorum hareket açısından :) ama çok uzun süreli ayakta birşey yapmak iyi gelmiyor belim ağrıyor, ya da ister istemez dolaba vs uzanıyorum sonra vicdan yapıyorum oturup dinlenmek varken niye yapıyorum diye…
Livan Sltn0 son 85 gün ev taşıyorum taşımada temizlikte benim sırtımdan geçiyor kimse olmadığından 🤷♀️
Sltn0 Livan Gerçek bir kahraman 👊🏼 Allah yardımcınız olsun inşaallah, zamanlama denk düşmemiş ama mecbur kalındıysa demekki… yavaş yavaş dinlene dinlene yapın bari ama her türlüsü zor oluyordur eminim, taşınmak zaten hamile olunmasa bile zor bir iş…
Efemom2 Sltn0 bizimde 103 gün 🙏 biran önce geçsin ve kucagıma alıyım istiyorum iki kaybım var her sabah korkuyla uyanıp her oynamadıgında aklım çıkıyo inşallah sag saglim kavuşuruz bebişlerimize 🥰🙏
Sltn0 Efemom2 Amiiiiin, inşaallah… aynı hafta, aynı doğum zamanlarının gebeleri olarak sağlıkla gelsinler yavrularımız🙏🏼
Naneliayran Sltn0 benim kalmış şurda 21 gün ben napayım heyecandan 😂😂😂ama daha erken olacak gibi hissediyorum
Sltn0 Naneliayran O 21 gün 21212121 gün gibi geçmek bilmez şimdi. İnsan bakkala markete gitse doğum çantasıyla gidesi gelir eli kulağında diye 😅 şaka bir yana o kadar zaman gelmişsiniz gerisi için de sağlıkla, sıhhatle ve hayırlı olan zamanında kavuşun inşaallah demekten başka birşey düşmüyor 🙏🏼😇
Sltn0 Naneliayran bana da 25 hafta çoooook uzun gibi geliyor ama dönüp bakıyorum daha 30 lu haftaları var diyorum henüz daha erken olduğunun farkına varıyorum😅 ama her hafta aynı dikkat aynı duygular aynı özen oluyordur o değişmiyordur diye düşünüyorum.
Sltn0 127383 tam bir yaz bebişi 😇 kışa kadar biraz ele avuca gelir, bizim Ağustos sonu Eylül başı gösteriyor takvimler, tam ara dere 🙃
Sltn0 Sirkelimon hafta ilerledikçe stres artıyormuş, 20. Haftamdan sonra başladı, idrar yolu enfeksiyonu, detaylı ultrason bulguları, regl olamayışımdaki duygusallığım, sürekli ağlama isteğim vs.. ben istisnayım sanırım o zaman 🫠🫣🥹
Sltn0 scentburcu61 benim 20’den sonra başladı, sonlara doğru hepten artar o zaman 🫠 normalde soğuk yapılı biriyken, şuan duygusal hassasiyetim çok fazla yoğun 🫣
Sltn0 tazebiranne_hg04 inşaallah sağlıcakla… Riskli olması insanı ekstra tedirgin ediyor haklısınız, yabancı ülkelerdeki hamilelere denk geliyorum hamileliği rutin birşeymiş gibi kabullenip takan yok, atlayıp zıplıyorlar, biz mi çok fazla tedirgin oluyoruz bilemedim 🤷🏻♀️
tazebiranne_hg04 Sltn0 öyle cidden bilmiyorum bizler daha bir anaç yapıya sahip olduğumuzdan olabilir belki
Sltn0 Nzlasln son 19 demek eğer sezaryen ise sanırım, normal ise bir gece ansızın ge le bi li rimm! de diyebilir 😇🥹 sağlıkla kucağınıza alın inşaallah 🙏🏼 Tecrübelerinizi buradan bizimle de paylaşırsanız seviniriz 😇
Sltn0 Symgurbet Dualarınız daim ve kabul olsun inşaallah, gebelik çok kısa ve bi o kadar da uzuuuun bir maceraymış. Hamile olduğunu duyduğumuz insanlar ne kadar sıradan normal dümdüz geliyordu halbuki 😊
Sltn0 Rabiakrky 2. Tremester gebeliğin balayısı diyorlardı çok rahat diyorlardı hiçbir şey yok diyorlardı ama yoooOOO :) her haftası ayrı.. Son haftalara geldikçe hele, zamanında ve sağlıkla gelmesi herkesin ortak duasıdır 🙏🏼🥹
Rabiakrky Sltn0 valla kuzum dediğin gibi her haftası aytı zor özellikle şu son haftalarda artık tek dileğim bir an önce doğurmak nefes darlığı yürüyememe oturamama oturduğun yerden kalkamama vs ama olsun değecek inşallah
Umutunannesi92 Sltn0 işte bende de tam tersi anlattığınizin 🤷🏼♀️ akşamları çok yorulunca ciddi bel ağrısı yaşıyorum bide bacaklarım bileklerim çok şişiyor pofiiiidiiikkk oluyor o yüzden dikkat ediyorum 🤗