hiloo bende haftasa 5 kere içiyordumdur çok nadir içmiyorum canım çok istiyor çünkü
türk kahvesi
[bilinmeyen] kac kiLoyLa hamiLe kaLdnzki bana yemek konusunda kısıtLama yapmadı ama sadece dediği şimdi yemedin diye sikayetcisin dedi bi kaç au snra yiyosun diye şikayet edersin diye güLdrdü beni ama yemek konusunda kıstLama yapmadı bana
[bilinmeyen] ben kusuyorum diye birşey yiyemiyordum daha 2 ayLığım ama ne biLim sabahLarı çok kötü oLuyorum ☹️
[bilinmeyen] waLLa safra çıkartıyorum sabahLarı da yemek yiyince saLataLık meseLa iyi geLiyo tuzLu yiyincede işte sabahLarı yaramazım annesine mide buLantisi yaratıyor RABBİM herkesin evLadını aLmayı nasip etsin canım oLmayanLarada bu mübarek Muharrem ayında bebek sevgisini tatdırsın inş 😍🤗👼💕
hiloo ben zaten kahve sevmiyorum 2 haftada 1 falan anca içerim ama doktorum uzak dur mide yanmasi yapar ve icinde kafein var bebisede kafein jyi gelmez dedi doktorum o yuzden ben 3 haftada 1 bardk anca oda biyere gidersem yada bana misafir gelirse iciyorum ayip olmasin diye 🤗
hiloo ben her sabah kalktığımda aç karnına türk kahvesiz yapamazdım kahve içmediğimde başım çatlardı sinirli olurdum o kadar bağımlıydım kahveye ne zaman hamile kaldım türk kahvesinden tiksindim herkes şoka girdi sen nasıl tiksindin kahvesiz yapamazsın diye kokusu bile bulantı nedenim oldu siz düşünün .. ama türk kahvesi bebeğe çok iyi geliyormuş zeka gelişimi için .. şansa bak bende tiksindim 😂
hiloo ben hamile kalmadan önce kupalarla iciyordum ama bıraktım cok da iyi.olmadığıni bebegin kilosundan aldığını duymuştum.