Matmazeldecourton haticenurrr ben kimyasal geçirmeden önce hafif kanamam olmuştu iğne ve ilaç başlamışlardı fakat 3 gün sonra kimyasal yaşadım betam düştü
Momms10 melisaugtr benim günüme 5 gün var test yaptım negatif tek çizgi idi 😕 bilmiyorum erken mi yaptım.
Momms10 melisaugtr ama kasiklarim sancilaniyor idrara çok sık çıkıyorum belirtiler var bilmiyorum regl olmadım henüz beklemedeyim.
Okyanus1 melisaugtr henüz adet olmadım kuzum ben testte yapmadım 6ve 9. Günler yapmıştım negatifti şuan yapmaya korkuyorum
melisaugtr haticenurrr az kanama başladıysa ilaç veriyorlar destek amaçlı ama sağlıksızsa zaten kanamayla atılıyor ilaçta kullanılsa…
Okyanus1 melisaugtr bütün belirtileri yaşadım ama iki güne adet olacakmışım gibi hissediyorum gögüslerim adet dönemindeki gibi ağrımaya başladı😔
Semadml melisaugtr reglimin son günü bugün :D ovülasyon bekliyorum artık sen hala olmamışsın hadi hayırlısı bakalım :) haber et
melisaugtr Semadml canım erken olması da bence bir işaret olabilir, vücudun hazırlanıyordur gebeliğe. İnşallah tez vakitte gelir bebişin 😇 sağol canım haber ederim🙏🏼